Het nieuwe huis van Sonja Bakker’s ex Barry is behoorlijk lelijk

Het nieuwe huis van Sonja Bakker's ex Barry is behoorlijk lelijk

Het nieuwe huis van Sonja Bakker’s ex is na het zoveelste gesodemieter in hun relatie zette dieetguru Sonja Bakker vorige week een punt achter haar relatie met Barry van Suijdam. Eerder kreeg hij al een officiële waarschuwing van haar toen hij na een etentje zo blauw als een joetje agressief ging doen, waarna de taxichauffeur de politie belde.

Toen was Bakker er al klaar mee, maar na een verschrikkelijk slijmcampagne nam ze Barry de Beuker toch weer in huis. Tijdens een vakantie op Ibiza om elkaar weer te vinden raakten ze elkaar weer verschrikkelijk kwijt. Uit eerste hand hebben wij vernomen dat Barry weer is vervallen in een oude hobby van hem, het nasaal inhaleren van Colombiaans marcheerpoeder. Dat was de druppel voor Sonja Bakker en daarom kon Van Suijdam zijn tas pakken en de prachtige villa in Bergen van de multimiljonaire verlaten.

Behoorlijk lelijk huis

Het nieuwe huis van Sonja Bakker’s is behoorlijk lelijk, al zeggen we het zelf. Het staat in Schoorl, op nog geen vijf kilometer van de gigantische mansion van Bakker. Barry zou 1750,- huur betalen voor het architectonische wanproduct. Zo zie je maar kinderen, don’t do drugs. Voor je het weet woon je ook in zo’n lelijk hok in een nietszeggend dorp.

2316 barrysuijdamschoorlhuur 01
Het nieuwe huis van Sonja Bakker's ex Barry is behoorlijk lelijk 3