Het is dik aan tussen Dreetje en Sarah

Dat kleine Hazes al een paar maanden tussen de dijen van Van Soelen bivakkeert is natuurlijk geen nieuws. Het is een gezonde Hollandse jongen die zijn pony op wat verser gras liet grazen. Dat gebeurt de beste. Wat wel een nieuwtje is is dat zijn moeder Rachel zijn verse roomsoes heeft ontmoet. En dat is weer goed nieuws voor zijn ex Monique. Want over waar moeder Hazes verschijnt komt ruzie.

De beruchtste schoonmoeder van Nederland heeft Sarah van Soelen in de armen gesloten, zo liet ze weten aan Shownieuws. Ze vond de nieuwe stoeipoes van zoonlief “helemaal leuk”. Ook deed ze aardig over de familie van Sarah. “Ik ben haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periodes van AndrΓ© altijd klaar hebben gestaan voor hem. En ook nu, hoe ze mijn zoon opvangen.”

Nou, we willen graag duidelijkheid verschaffen. Als wij het moeilijk hebben zouden we ook heel graag worden opgevangen door die ouders als dat betekent dat je mag uithuilen in de slaapkamer van hun dochter.

5 reacties op β€œHet is dik aan tussen Dreetje en Sarah”

 1. Gerard Jolig zegt:

  Welke moeilijke tijden van dat hoerenjong? ALS hij die al had heeft hij het aan zijn eigen borderline/antisociale/narcistisch gedrag te wijten en door niemand anders! Sterker nog, wanneer het eens even ‘ moeilijk’ werd, ging hij er als een speer vandoor, het mama’skindje.
  Je hoeft alleen maar te weten hoe hij met de oma van Mo is omgegaan toen zij op sterven lag. Je weet wel, de vrouw die hem ook al zo goed had opgevangen en hem, het hoerenjong een warm thuis bood. Iets dat het loeder Rochel vreemd is.

  Deze familie verzint gewoon al eeuwig dat ze het oh zo moeilijk hebben maar ik ken niemand die het zo gemakkelijk heeft en werkelijk overal mee wegkomt met hun schandalige gedrag als deze pauperfamilie. Ha haahha wat een mafklappers zijn het toch! Om te gieeeeeren zo slecht!

  0
  0
 2. Gerard Jolig zegt:

  En godallemachtig ,wat een vertiefde paupermuil heeft dat kind Sarah. Hahahhahha om te gieeeeeeren zo slecht! Zielig onzeker gedrocht.

  0
  0
 3. martosaurus zegt:

  Statistisch zit er maximaal een jaar tussen de liefdesverklaring van Rachel en het einde van de relatie. Geen goed nieuws dus voor Andre.

  0
  0
 4. Pingback: AndrΓ© Hazes jr bevestigt wat iedereen al wist - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.