Televisie

Het einde van Stefano Keizers: ‘wen er maar aan’

Het einde van Stefano Keizers: 'wen er maar aan'

Het einde van Stefano Keizers is dan eindelijk hier. Al hadden we gehoopt dat dit zou betekenen dat hij helemaal zou stoppen met zijn werkzaamheden, maar dat is niet het geval. Hij verandert enkel zijn naam.

Veel kritiek op ‘staande ovatie’

‘Stefano Keizers’, die eigenlijk Gover Meit heet, deed gisteren een grootse aankondiging op zijn Instagram. Kortgeleden maakte hij bij Op1 al bekend dat hij voortaan door het artiestenleven wilde gaan onder een andere naam. Dat deed hij trouwens op achterlijke wijze en kreeg daar nog kritiek op van de mannen van Vandaag Inside.

Onderaan het artikel is dit fragment van Op1 terug te kijken. De man is natuurlijk gewoon niet goed bij zijn hoofd. Hij speelt deels een typetje, maar is zeker ook zelf gewoon niet helemaal gezond in het koppie. Waarom die vent ook moet gaan staan tijdens de uitzending, is een raadsel. Zelf vindt hij het geloof ik erg creatief. Godsammekrake…

‘Heel verwarrend’

René van der Gijp noemde de comedian al ‘heel verwarrend’ en kon niets begrijpen van zijn humor. Hij zei bij Vandaag Inside: “Ik begrijp z’n humor niet, ik begrijp z’n manier van doen niet, ik snap er helemaal niks van en elke keer wordt hij weer uitgenodigd. Dan zit ik weer met stijgende verbazing naar die jongen te kijken.”

Het einde van Stefano Keizers

Gisteren gooide ‘Stefano’ op Instagram naar buiten wat zijn nieuwe artiestennaam dan moet gaan zijn. Die achterlijke gladiool uit zijn ‘enthousiasme’ als eerste: “Oooooooo Het Was Eigenlijk Niet De Bedoeling Om Dit Al Zo Vroeg Te Releasen Want Ik Moet Nog Een Paar Weken Stefano Zijn Maar Ik Ben Gewoon Zoooooooo Excited Dat Ik Niet Meer Kon Wachten Om Het Met Jullie Te Delen….. Ik Heb Een Nieuwe Naam!!!!!!!!! En Ik Ben Er Echt Zooooooo Blij Mee En Zoooooooooooo Trots Op!!!!!”

Wat wordt zijn nieuwe naam dan? “Dus Vanaf 12 Maart 2023 Wil Ik Alleen Nog Maar Aangesproken Worden Met::: RONNY DONNY ♥️♥️♥️♥️♥️❤️❤️❤️❤️❤️❤️♥️!!!!!!!!!!” Doe nou even normaal met al die gekke typekunsten. Het gaat echt niet goed met deze man hoor.

‘Wen er maar aan’

Willen we weten hoe hij aan de naam is gekomen? Nee, maar hij schrijft het erbij en om ons verhaal compleet te maken moeten we het even toevoegen. Hij schrijft: “Vernoemd Naar Twee Personages Uit De Donald Duck Waar Ik Een “Mediocre” Gevoel Bij Heb (Donald En Goofy) EN Naar Mijn Meest Favoriete Inspiratie Persoon Presentator Ron Boszhard (En Een Heel Klein Beetje Ook Naar De Amerikaanse Filmregisseur Darren Aronofski) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Wen Er Maar Aan Dit Wordt Echt Geweldig!!!!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️.” Ik kan wel janken.

View post on Instagram
 
Watch on YouTube

Nog geen reacties