Hema ligt onder vuur vanwege transgender model

Op twitter gaat het los: de Hema ligt onder vuur vanwege transgender model. Waar er een Tweet geplaatst wordt met een foto uit de folder, reageren meerdere mensen vol afschuw op het beeld.

De geplaatste Tweet bevat de tekst: ‘folder van de #Hema…’ met een kotsende emoji erachter. Eronder zijn foto’s te zien uit de folder van de Hema met een transpersoon in lingerie.

Onder de Tweet reageren mensen massaal met ‘boycotten’, ‘serieus?’ en dat ze het vies vinden om naar te kijken. Er is zelfs een persoon die het liedje van de broer van Tukkertje Sterre als reactie plaatst met de tekst: ‘straks voor op de kleuterschool leren jouw kinderen zulke liedjes’, gevolgd door boze emoji’s.

Wat vinden jullie van dit beeld in de Hema-folder?

32 reacties op β€œHema ligt onder vuur vanwege transgender model”

  • Nee zegt:

   Waarom accepteer je die onzin folders zo ie zo? Deze troep komt tegenwoordig in bundel. 40 folders per week is geen uitzondering. Dus ff een nee-nee stickertje erop en niet miepen.

   9
   4
 1. Dave zegt:

  Smerig idd + hij kan die Hema worst niet als een Tarzan dildo gebruiken,1 in het bruine gat en 1 in het gat waar die kalkoenen nek uithangt πŸ‘‹πŸ»

  12
  7
 2. Antoinetta zegt:

  Accepteer dat we allemaal anders zijn en er allemaal mogen wezen en behandel een ander zoals je zelf behandeld wil worden, we zijn allemaal mens!

  18
  28
 3. Jan Bloedstraat Roos zegt:

  Heb me ook wel eens vergist, was bij een blauwe lamp naar binnen gelopen, na lichte twijfel toch even mijn rimkunsten kunnen vertonen, een kont is een kont.

  7
  3
 4. Timmy zegt:

  Je bent niet goed zoals je bent. Verander je lippen tieten en ontslacht jezelf om te zijn wie je “echt” bent. Nee geen reclame maken voor de vermaak jezelf industrie imo.

  7
  2
 5. PSV bovenaan zegt:

  Dit is allemaal B-nieuws. het belangrijkste nieuws is dat PSV vandaag van Feyenoord heeft gewonnen, van die stelletje achterbakse losers. PSV de beste!!!!!!

  2
  13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.