Entertainment

Helaas: ‘Chateau Meiland is het best bekeken programma van SBS’

chateau meiland

Vervelend nieuws voor velen: Chateau Meiland zou het best bekeken programma zijn van SBS. Waar ze eerder een flinke dip hadden, zijn de kijkcijfers weer flink toegenomen. De schreeuwlelijke familie zal dus nog wel even op de buis blijven.

De vreselijke keuzes van John de Mol

John de Mol blijft rare keuzes maken op het gebied van de programma’s die hij uit blijft zenden op zijn zender. Zo blijft hij, ondanks alle aantijgingen, doorgaan met het uitzenden van Massa is Kassa, het programma van Peter Gillis. Het maakt niet uit wat hij doet, hij blijft gewoon op onze schermen verschijnen.

Zo ook met het programma van de familie schreeuwlelijk: Chateau Meiland. Het vorige seizoen werd, voor hun doen, ontzettend slecht bekeken. Toch leek het John de Mol een fantastisch idee om gewoon lekker nog een seizoen te maken. Schijnbaar met succes, want de kijkcijfers zijn weer als vanouds.

Helaas: ‘Chateau Meiland is het best bekeken programma van SBS’

Sterker nog, Chateau Meiland zou het best bekeken programma van SBS zijn. Helaas, het is dus nog even niet klaar met het getetter op televisie. Gemiddeld heeft het programma zo’n 1,6 miljoen kijkers, als je de uitgestelde kijkers ook meetelt. Zelfs de mannen van Vandaag Inside, scoren niet zó hoog.

“SBS heeft het eigenlijk nog nooit gehad in de geschiedenis dat een programma, zo constant, zo goed scoort”, onthult kijkcijferexpert Tina Nijkamp. Toch heeft de SBS wel enkele maatregelen getroffen. Een seizoen was normaal gesproken 18 afleveringen, maar heeft nu 13 afleveringen. Dit zou wel te maken hebben met de slechte cijfers van het vorige seizoen.

Aankomende maandag gaan er compilatieafleveringen geprogrammeerd worden waarin de familie zelf terugblikt. “We hebben nog niet eerder gezien dat de familie naar zichzelf gaat kijken op televisie, maar ik denk wel dat het iets minder bekeken wordt dan Chateau Meiland zelf”, aldus Tina Nijkamp.

Maar daarna komen ze weer met een nieuwe uitvoering: Code Rosé VIPS. Er komen constant een aantal bekende Nederlanders langs en kan het wat meer geregisseerd worden. Opnieuw een gejat idee van Casa di Beau. Beter goed gejat, dan slecht bedacht denken we dan maar.

24 reacties

Martien

Wat goooooeeeeeedddd

Wilfred Genee

Ik denk dat ik mijn ladyshave op de vi tafel zal moeten leggen en er een vast rubriekje van moet maken om dit nog recht te scheren

Caroline van de Plasseqs

Kan niet wachten tot de verkiezingen over zijn en ik die harige doos van Erica weer op mijn snuitje kan voelen

Calvin Bosma

Mijn gaatje is ook beste bekeken van Nederland.

Floris Wyers

Ik ben verliefd op Martien Meiland. Ik wil dit niet langer verbergen. I’m gay and I’m proud. Laten we samen avonturen beleven Martien!

Arie

Martien houd van *nus dingen
De deugniet

Nadege

( Vertaalt door Google translate ) Als de camera uit ging trok die rare meneer Martien altijd een leren pakje aan en zette een honden masker op begon net als Bommel te blaffen en jullie kijken hier naar ? Apart volk zijn jullie .

Nomnomnom

Die kijkers die stemmen dus ook heh. Nee, democratie in the degenerate west, is een feestje voor de valsen. Of zoals Mark Twain schreef in The Adventures of Huckleberry Finn: „Hain’t we got all the fools in town on our side? And hain’t that a big enough majority in any town?“

Natnek

Mensen die dit soort programma’s kijken zijn geestelijk beperkt.

Natnek

Een “kijkcijferexpert”.
Dan ben je toch wel héél erg diep gezonken.

Lala

Mensen die hier na kijken verdienen een trapgat en een stuk touw

Jack

FVD gestemd (y)

Plien

Eerlijk zeggen, vinden jullie mij een aandachtsh0er?

Scoooop !

Wederom een van mijn nutteloze bijdragen

Harry Nak

Ik ga een flinke streep naar binnen jagen

De drol van martien

Ik heb gisteravond een deuk opgelopen

Plien

Ik wil best deelnemen aan “de discussie” als ik wist waar het over ging..

Plien

Ik wil best deelnemen aan “de discussie” als ik wist waar het over ging..

Kasteel Meiland heb ik nog nooit van mijn leven gezien en dat ga ik mooi zo houden ook.

Dus die mensjes die daarin figureren zullen mij zeer waarschijnlijk óók bout wezen, over die rare man heb ik genoeg gehoord om er niks van te willen zien.

Rare mensen zijn raar en die vinden hun uitlaatklep op de zenders van John.

Tim den Besten

Ik gun ook Martien de K aan z’n arie

BBBoeiend

Vreselijk overdreven familie . Het lijkt net of ze de hele dag met een trillend ei in hun gat rondlopen en dat ding ineens een schok van 400 volt geeft

Ricardo Cheloque

Als dit representatief is voor de gemiddelde Nederlander, dan hou ik mijn hart vast voor deze verkiezingen.

Martien Meiland

Dat komt omdat iedereen wil zien hoe de pate van mijn hangzak wordt gelebberd

Berry White wednesday

Zender zonder gender
BRAMTV

Brambo

zijn plantsoen vrind Pim zou zeggen , ga toch weg man!!!!!!!!!!!!!!!!!