Heeft Dreetje raak geschoten?

Er gaat een tsunami aan verbaasde blikken door roddeljournalistiek Nederland. Heeft Hazes junior zijn nieuwe roomsoes bezwangerd. De zoon van de enige echte volkszanger van het land zette namelijk “baby blue” bij een foto van hem en Sarah van Soelen.

Maar we kunnen gelijk melden dat dit onzin is. Dré gaat dat mooie lijfje van Saartje nog niet door een babybuik naar de sodemieter helpen. Sterker nog, waarom zou hij? Daarbij heeft Sarah ook gereageerd onder zijn post.

Sarah zegt dus tegen André Baby Blue. En het lijkt ons stug dat Dreetje haar kind is. Enfin. Allemaal dus een storm in een glas Heineken bier.

40 reacties op “Heeft Dreetje raak geschoten?

 1. Berger Meermin zegt:

  Degeschiedenischerhaalt zich: ook deze nep Hazes (André Eijk) gaat bij meerdere wijven een aantal kinderen produceren.
  Kinderen die over een jaar over wat net zo in de war zijn als hij is.

  0
  0
 2. FaalHazes zegt:

  Dat wijf van hem zit al maanden kinderachtige hints te geven met d’r infantiele ‘baby’.post op IG. Tis gewoon een zwakzinnig en verslaafd psychomeisje, net als Dreetje, die tegenwoordig schoudertasjes draagt en roze broeken.

  Natuurlijk komt er een kind, daarom heeft hij zijn eerste al snel aan de kant gegooid zoals zijn moeder en aankomend ex van hem verlangt. En omdat hij een verrotte pauper is. Net als dat wijf van hem.

  0
  0
 3. Pingback: Roddelpraat heeft weer gelijk over Dreetje - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.