Hazes even terug in de basis

Kijk nou wie we daar hebben? Het is Dreetje Hazes zelf die een cadeautje bezorgt aan zijn kind Dreetje 3. Een quad met een strikje erom. Wat leuk voor die jongen. Maar nu het andere verhaal. In de Story staat dat Monique hem weer terug wil.

Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen, maar Monique beukt haar scheen er met plezier voor de derde keer tegenaan? Dat lijkt me toch stug.

Hier staat het dat ze hem weer in haar mollige moederarmen wil sluiten. Eind goed, al stuk.

24 reacties op “Hazes even terug in de basis

  • Juice over juice channel zegt:

   Even een andere kijk op de zaak: Zou het ook kunnen zijn dat zij niet het slachtoffer is maar hij…..tjaaa ze is 10 jr ouder en hij was n broekie, beschadigd kind…makkelijk voor haar om te manipuleren, ….snel kindje nemen ,vastleggen die bankpas, hatseflats….massa is kassa. Want hij was al zo toen ze hem leerde kennen. Hij is niet ineens v brave Hendrik 22 uur naar bed veranderd in Hazes jr feestbeestje)ze wilde hem veranderen. Iemand moet zelf willen veranderen Je kan een ander niet veranderen en waarom.neem iemand zoals die is. Ze wil wel mooi huis wonen maar hij moet na optreden gelijk naar huis .moeder zoon relatie
   Mijn idee: ik denk dat Monique de informant is van ‘ LIFE of yvonne’ . heeft Monique meegewerkt door info te sijpelen in mainstream om zo de relatie stuk te maken en Andre terug naar huis te manipuleren
   …..en wie komt daar aangelopen op het grindpad richting Monique ..kwispelend als n puppie…zij helemaal in de verbaasd had ik niet verwachtstand….in deze ronde gaan ze echt trouwen want nu is hij zijn wilde haren kwijt(want lag tenslotte allemaal aan hem- jonge hond vol testereron in het uitgaansleven als bn’er -ook nog z’n werk) en zij is perfect ) Zij zegt geen nee tegen de ring en hatseflats ze is binnen…..de ring is haar financiële levensverzekering….daar zet ze met alle gemak haar trots en eer voor opzij….iemand?

   7
   3
 1. .... zegt:

  Die Hazes, is een kansloos figuur die veel te veel aandacht krijgt…. Als hij nou eens een lief vrouwtje zoekt, met normale lippen… Maar nee, iedere keer weer een kansloos wijf.. Of te oud, of te nep…

  En ik snap het niet…. Wie leest er nog roddelbladen in 2021? 3,69..
  Toiletpapier is goedkoper…

  5
  0
 2. Dreetje zegt:

  Waarom is Dreetje telkens de pispaal. Monique laat hem toch steeds weer toe. Dat werken in de kledingwinkel voor een hongerloon weegt bij Monique, blijkbaar niet op tegens Hazes gratis geld service.

  Wat betreft het gewicht van Dreetje. Dat lijkt me niet direct het resultaat van snuif maar eerder de beëindiging van zijn roids kuur. Je valt dan immers sterk af. Tijdje terug kon je op de foto’s zien dat hij aan het kuren was. Wanneer je op zijn insta keek ging zijn toename aan spiermassa wel erg snel. Voor een artiest die heel het land doorreist en weinig tijd heeft om goed te eten, trainen en rusten. Mijns inziens te snel in toename.

  Spieren die je niet kunt trainen waren overduidelijk groter t.o.v. bij zijn laatste foto. En dan noem ik zijn kaken, nek, polsen, handen etc.

  4
  0
 3. Frigit zegt:

  Ik vind haar daar trouwens eruit zien als n vrouw v ruim is zestig daar. die kleur haar,uitgewassen rood kleur over blond?.zo plat met gel aan haar hoofd gemodelleerd. Dat huilen en die hand hele tijd voor haar mond en in gezicht. Haal ff weg joh. Doe normaal joh alsof het n eer is dat Dre je vraagt….de koude damp v d koelkast waar hij net uitkomt dampt nog v hem af. Echt vreselijk alsof hij de moeder van zijn moeder ten huwelijk vraagt.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.