Harry Vermeegen sloopt Johnny de Mol

Johnny de Mol: mijn papa is de beste

Nou ja, eigenlijk sloopt Harry de rest van de mainstream media. Want hij vertelt duidelijk het verschil tussen de behandeling van vrouwenmepper Lil’ Kleine en vrouwenmepper Johnny de Mol. De eerste wordt door alles en iedereen terecht verguisd, de tweede wordt door alles en iedereen de hand boven het hoofd gehouden vanwege doodsangst voor papa John.

Alleen RTL Boulevard sputterde nog wat dat hij van de buis moet. Maar verder hoor je alleen maar krekels.

21 reacties op “Harry Vermeegen sloopt Johnny de Mol

  • Aapie330 zegt:

   Wat een Top Vent !

   John de Mol is bezig met pure manipulatie via de media.
   Hij wist dat dit er aan kwam, dus hij dekte zich in om zich beter voor te doen, zodat juist niemand hier van zou verdenken. ( Behulpzaam zijn aan de Downies, lief voor doen, zogenaamd gevoellig zijn) pure mindfuck om het publiek aan zijn kant te trekken…
   Heel medialand stort in elkaar, en waarom? Leugens komen aan bod, niemand maakt fouten. Ik krijg er persoonlijk de schijt van.
   Stille wateren hebben diepe gronden en die familie de Mol… daar heeft nooit een draadje goed vast gezeten.. blij dat dit aan het daglicht komt ! En wat voor man ben je ? Een vrouw slaan? Wurgen? Je huidige vriendin was ook op de hoogte als ik RTL mag geloven. Vroeger werden dit soort pannekoeken aan de hoogste boom gehangen, maar tegenwoordig is het de normaalste zaak… hij is opgevoed , als een jochie die altijd zijn zin kreeg van pappie.Shima heeft waarschijnlijk van zich afgebeten en kwam voor zich zelf op, en dat kon hij niet handelen.

   Carnaval was voorbij, maar in 2022 vallen al die schijnheilige maskers eindelijk af!

   0
   0
  • Timmy zegt:

   Iets vaker met je bibberpen spelen lieverd. Al dat leeft sterft. Maar om nou tot die tijd zo als jou te moeten leven lijkt mij verschrikkelijk. Dooien gaan jou niet helpen. Jij moet jezelf helpen. Van mij krijg je een virtuele knuffel om je op weg te helpen. Doe er wat mee en maak er wat van. 🤗

   7
   0
 1. Pieter zegt:

  Harry Vermeeren heeft wel gelijk maar je kan wel een mening erover hebben, ze trekken zich er weinig van aan hè?

  Als die kliek van Talpa wel zou luisteren naar het publiek dan had je geen Gordon of Brard of Jeroen of HLF8 op de buis gehad want er kijkt immers geen hond naar en toch gaan ze ermee door. Kansloos dus.

  6
  0
 2. waarkomtdievandaan zegt:

  Jeetje, waar komt die Harry Vermeegen opeens vandaan? Jaren niets meer van gehoord en nu opeens komt hij -lekker makkelijk- open deuren intrappen. Is zijn geld op ofzo?
  Hij heeft wel gelijk overigens maar dat heb je al snel met open deuren

  5
  3
 3. Min Kortspringen zegt:

  Was het niet zo dat Johnny ook Katja Schuurman, Chantal Janzen, Bridget Maasland en Josje Huisman alle hoeken van de kamer heeft laten zien? Dat hij Jaime Vaes zwaar mishandeld heeft was natuurlijk geen incident, er is hier sprake van een patroon. Heeft waarschijnlijk die andere vrouwen met tonnen zwijggeld moeten afkopen.

  4
  0
  • Winnie de Poeh zegt:

   Het is dan ook verwarrend.

   Johnnie beukte Kaes.
   Jorik beukte Vaes in elkaar.
   Ali B. was van de verkrachtingen.
   Carlo B. was van de handtastelijkheden.
   Jeroen R. was van de veelwijverij.
   Marco B. had een hele fanclub in ondertrouw.
   Arie B. was van de katjes in het donker.
   Arie R. is onschuldig.

   8
   0
 4. Jan is lief zegt:

  Beste Jan en Dennis, ik geniet echt van jullie uitzendingen en de artikelen op jullie site. Ik betaal al een aanzienlijke tijd 5 eurootjes per maand. Toch wil ik jullie even meegeven dat ik echt gek word van die reclame-pop-up. De reclame tussen teksten door is te doen en begrijpelijk, maar die pop-up verpest elke keer mij humeur.
  Misschien niet de plaats om het te schrijven, maar ging net weer even slecht…. Ik prefereer nieuws op jullie site te volgen en niet een app te downloaden. Ik sluit graag positief af door jullie te bedanken voor de fantastische uitzendingen. Ik kijk er oprecht elke keer naar uit. Donderdag bij ontbijt de reguliere, vrijdag bij ontbijt de extra.

  6
  1
 5. Osamab zegt:

  Het zijn de uitgelekte videobeelden die maken dat lul kleine harder wordt aangepakt dan johnny de mol.

  1
  0
 6. Herry zegt:

  Is Harry Vermeegen de mannelijke versie van het veenlijk beter bekend als Patty, Patty, Patty?
  Zeg maar vergaande glorie maar nog wel die hunkering naar aandacht en erkenning?

  2
  1
 7. Roddelstraat zegt:

  Het is tijd om Harry eens in de uitzending te vragen zou een leuke toevoeging zijn.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.