Harry Mens stopt ermee en draagt het stokje over aan zijn dochter

Harry Mens stopt ermee en draagt het stokje over aan zijn dochter

Harry Mens stopt ermee en draagt het stokje over aan zijn dochter. Komend jaar wil Harry wat vaker weekendjes weg en dat valt moeilijk te combineren met zijn zondagochtend-programma. Dit alles tot groot verdriet van René van der Gijp die groot fan is van de man.

Harry Mens stopt ermee en draagt het stokje over aan zijn dochter

We lazen het nieuws op de website van Vandaag Inside, omdat dit vooral voor René een moeilijk moment is. Hij heeft altijd smakelijk kunnen lachen om de interviews die mr. Mens aflegde, maar de tijd is aangebroken dat Harry eens van zijn vrije tijd gaat genieten.

Suze Mens komt zijn plaats innemen

Vanaf komend jaar wil Harry er wat vaker op uit en daar heeft hij alleen maar helemaal gelijk in. Hij laat de mensen (haha) echter niet met lege handen achter, want zijn dochter Suze Mens komt daarvoor in de plaats. Eerste kerstdag is de meid al voor het eerst te zien in het programma. In een gesprek met De Telegraaf laat Harry dan ook alvast weten: “Dat gaat in het nieuwe jaar wel wat vaker gebeuren, verwacht ik.”

Kwaliteit van het programma

Gaat de kwaliteit van het programma er dan niet op achteruit? Volgens Harry niet: “Want Suze neemt het moeiteloos van me over. Al twintig jaar doet ze op locatie interviews. De algehele presentatie is haar wel toevertrouwd.” We wachten het af. Een rondborstige blondine is meestal leuker om naar te kijken dan een oude man, maar toch weten de vrouwtjes het werk zelf vaak wat minder lekker uit te voeren. We wachten het af!

‘Ik ga het anders doen’

Suze is ook wel van plan om het anders te gaan doen. Meestal betekent dat niet veel goeds, maar we proberen positief te blijven. Ze vertelt: “Ik zal het anders doen dan mijn vader. Wij zijn twee totaal verschillende mensen. Ik heb me voorgenomen om mijn gasten ruim baan te geven. Ik wil graag dat ze op hun gemak hun verhaal kunnen doen.”