Hans Kraay jr. hangt telefoon op na vraag over scheiding

Hans Kraay jr. hangt telefoon op na vraag over scheiding

Hans Kraay jr. hangt telefoon op na vraag over scheiding. Gisteren plaatste wij een artikel met het gerucht dat Hans Kraay jr. gaat scheiden. Wij vervullen natuurlijk onze juridische plicht en vragen Hans om een reactie.

Fact checken

Een redactielid van het beste roddelkanaal van Nederland: Roddelpraat (we zijn graag bescheiden) belde naar het management van Hand Kraay jr. om even te ‘fact checken’. Klopt het nou eigenlijk wel echt dat hij en zijn geliefde gaan scheiden? Wat zijn we toch lekker bezig.

‘Daar moet je de televisie voor bellen’

Maar toen kregen wij toch een antwoord die ons een trap in de schaamstreek gaf: “Daar kunnen wij geen antwoord op geven, moet je de televisie voor bellen.” ‘De televisie voor bellen?’ Heh? Is het mogelijk om te bellen naar die beeldbuis die in mijn woonkamer staat. Dat is techniek waar ik nog niet van op de hoogte ben.

Hans Kraay jr. hangt telefoon op na vraag over scheiding

Ons redactielid vroeg om een telefoonnummer waar hij wél naar kon bellen om een antwoord te krijgen, maar ook toen kreeg hij de deksel op zijn neus. “Die heb ik niet en zou ik je ook niet geven, dus ik kan u niet helpen. Ik wens u nog een fijne dag”, klonk het aan de andere kant van de telefoon voordat er bruut opgehangen werd.

Zo’n reactie zegt toch eigenlijk ook alweer genoeg: Hans Kraay jr. gaat scheiden. Gelijk krijgen we een kwade reactie en worden we ook niet verder geholpen in onze zoektocht. Veel te bang dat we dingen gaan ontdekken die we niet mogen ontdekken. Misschien dan toch maar naar m’n flatscreen tv bellen?