Hallo Gaby, Goedenavond Roddelpraat-lezer

Deze meid maakt een advertentie voor een bedrijf. Is het voor haar lingerie of zo? Sowieso is onze blazert alleen maar goed in het maken van foto’s waar ze halfnaakt op staat, maar om nou reclame te maken voor …. eten (?) op deze manier is uiterst bijzonder te noemen.

Rot karakter, maar een mooie (eigenlijk vooral opgeblazen) buitenkant… Wat moet je er mee? Mocht je je voor het slapengaan nog vervelen, dan is het prima content natuurlijk. Daarom zouden we bij deze graag willen zeggen: fijne avond nog en daarna: slaap lekker, roddelpraatvrienden!

25 reacties op β€œHallo Gaby, Goedenavond Roddelpraat-lezer”

 1. Persbureau Athene zegt:

  Jan Roos is opgepakt in Griekenland voor de mishandeling van een 16jarige twink in het frikandellenbos. Meer informatie volgt

  17
  9
 2. Rogier zegt:

  Scoo-o-ooop, ome Jan is gearresteerd op een Grieks naaktstrand, zijn doorgeladen puddingbuks in combinatie met het heren enkelspel veroorzaakte de nodige consternatie.

  7
  8
 3. Dennislover zegt:

  Ik ben zo blij dat ik gay ben, dan hoef ik tenminste niet achter dit soort domme verwende bimbo’s aan te rennen in de hoop dat ik me dinges er misschien een keer in mag duwen. Mannen onder elkaar is veel makkelijker, die willen altijd wel effe.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.