Halalpraatmeneer gewond bij overval

Shabir Burhani, beter bekend als Maiwand de Thuisblijver, tegenwoordig Halalpraatmeneer, is gewond geraakt bij een overval op zijn woning. De beste vriend van Tukkertje Lorenzo heeft nogal wat mensen boos gemaakt met zijn haatzaaien en andere achterlijke uitspraken, maar het lijkt hier te gaan om een overval en niet om een afrekening.

Wat wel raar is, want als je in zijn premie-A woning kijkt bij de opnames van de islamitische variant Roddelpraat is er werkelijk niets te halen daar. Of misschien hoopte de overvaller een RPG te vinden.

189 reacties op “Halalpraatmeneer gewond bij overval

 1. Trillanomik zegt:

  RPG’s zijn de shit.

  Phantasy Star, Skies of Arcadia, Paper Mario etc..

  Oh, ander soort RPG. Nee, daar heb ik geen ervaring mee gelukkig!

  0
  0
 2. Baardaap zegt:

  Meneer wil gewoon aandacht! Hoop dat de popo hier ons belastinggeld niet aan spendeert! Kosten verhalen op de fantasie verhalen verteller zelf graag! .

  1
  0
 3. ManInRegenjas zegt:

  Update: De dader is een van de mensen die meedeed aan Halalpraat. Volgens Maiwand was het een “infiltrant” van 0fux. Nou zegt Maiwand wel meer dus weet niet wat daarvan waar is. Er staat ook een topic over op GeenStijl met een filmpje van de dader

  0
  0
 4. Islambam! zegt:

  Kunnen ze niet weer een uitzending doen van halalpraat en dat iemand heel stiekem een handgranaat laat vallen tussen dat groepje.
  Opgeruimd staat netjes.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.