Halalpraat en Tukkertje Lorenzo dikke vrienden

Telkens als je denkt dat het niet gekker kan kan het altijd toch weer gekker. De heren van Halalpraat hebben Tukkertje Lorenzo tot broeder verklaard. Nu is die papzak alles behalve halal, maar het zal wel onderdeel zijn van het idee ‘de vijand van mijn vijand is mijn vriend’. Laten we wel wezen, ze hebben elkaar niet alleen gevonden, ze verdienen elkaar ook.

Hieronder het hallucinante gesprek tussen de moslimbroeders en hun besnorde nieuwste vriend. Binnenkort zal Lorenzo ook wel liggen te knikkebollen naar het oosten. Ik ga even naar buiten een luchtje scheppen. Dit is echt te veel van het goede.

Ps: Tukkertje, er staat een fles bier op je bureau. Mag niet van Halalpraat.

20 reacties op “Halalpraat en Tukkertje Lorenzo dikke vrienden

 1. Meester Prikkebeen zegt:

  Dikkertje Lorenzo en Hallal gehaktbal verdienen geen plek op deze top pagina. Ze verdienen geen aandacht.

  Een kansloze vatsige tukker die alle wat simpele mensen slim doet lijken en een slappe ongeschoolde extremist… GEEF ZE GEEN AANDACHT Jan en Dennis!!!!!

  0
  0
 2. Halal bittergarnituur zegt:

  Ik hoop oprecht dat jullie verstandig genoeg zijn om hier gewoon helemaal niets over te zeggen woensdag. Deze halalfrikandel is alleen maar uit op publiciteit pakken in roddelpraat. Hij schrijft zelf in zijn comments dat een roast een win win situatie is.

  0
  0
  • Broodje Halal zegt:

   Inderdaad, lekker laten oprotten die teringdebielen. Stel je voor dat RoddelPraat deze idioten hun zin geeft en straks is verbonden met die Al Qaeda-neukende Kalashnikov-mongool. Dan maakt RP al bijna de slechte reputatie waar die heel Bekend Nederland het al die tijd al probeert op te leggen. Er is alleen maar lose-lose met deze types…

   0
   0
 3. Rien Oublie zegt:

  Mensen aub verdiep u meer in de Islam dan zie je pas wat een engert die Shabir is . En Jantje ziet hem al van ver aankomen kijk naar Jan en Wim van Rooy gesprek op niveau en je weet dat Jantje veel meer weet van die moeimakers (halal meneertjes) als dat hij tot nu toe laat blijken . En als je dat toch hebt gedaan kijk Jantje en Sfshin Ellian ook ff. Jantje for President hahahahaha

  0
  0
 4. Thee inner Circle (jan zijn bron) zegt:

  Willen meeliften op de kritiek van roddelpraat. Geen aandacht meer aan geven zoo pak je ze echt👍🏻

  0
  0
 5. Roddelpraat moslim zegt:

  Beste roddelpraat vrienden,

  Namens de gehele mos´limgemeenschap wil ik zeggen dat wij al jaren geleden afstand hebben genomen van de onderkruiper en zwakbegaafde shabier burhani.

  De moslimgemeenschap is trouwens NIET degene die hem en zijn gezin binnenlieten in Nederland in 1998.

  Graag deze geesteszieke narcist geen aandacht schenken en het liefst van al, een one way ticket naar Afghanistan doneren.

  Wat betreft Tukkertje Lorenzo, die mogen jullie bijhouden. We hebben zotten genoeg waar we niet vanaf geraken dus hem kunnen we missen als kiespijn.

  Met vriendelijke groet,

  Een moslim

  0
  0
 6. Arno Poorthuis zegt:

  Heb deel van gesprek gezien. Halalpraat : waar kom je vandaan? Lorenzo; Twente . Halalpraat :dat is toch in Gelderland ? (OMG really?) Halalpraat: heb je een vriendin ? Lorenzo : nee alleen af en toe neuken . Dat zal dan wel bij de hoeren zijn , want welke vrouw wil deze domme vetklep?

  Werkelijk totaal nutteloos gesprek, proberen aandacht te krijgen voor hun ISIS kanaal

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.