Groot drama voor presentatrice Chantal Janzen: ‘flink schrikken vanochtend’

Groot drama voor presentatrice Chantal Janzen: 'flink schrikken vanochtend'

Uit de analyse van Tina Nijkamp blijkt een groot drama voor presentatrice Chantal Janzen. De kijkcijfers van haar programma ‘Beat The Champions’ zijn behoorlijk tegengevallen. Tina schrijft dat het ‘flink schrikken’ was voor Chantal vanochtend.

Groot drama voor presentatrice Chantal Janzen

Tina Nijkamp legt uit dat de zondag een dag is waarop Linda de Mol en Wendy van Dijk goed scoren. Met de programma’s ‘Miljoenenjacht’ en ‘Wie Van De Drie?’ pakken deze twee vrouwen mooie kijkcijfers. “Voor Chantal Janzen is de zondag echter kijkcijfertechnisch dramatisch verlopen…”, aldus Tina. Met het programma ‘Beat The Champions’ haalde Chantal geen cijfers om voor naar huis te schrijven.

Onbegrijpelijk

Vol onbegrip vervolgt Tina: “Huh? Hoe kan dit? Flink schrikken voor Chantal Janzen vanochtend. Beat The Champions crasht volledig en heeft nog maar 561.000 kijkers en staat pas op plek 18. En is ook een laagterecord. In 20-54 jaar ook matig met 12.6.” Nijkamp heeft wel een idee over waar de extreme daling vandaan komt en legt uit: “De extra concurrentie van het voetbal om 20 uur Feyenoord-Volendam helpt iniet, maar zijn er ook niet teveel quizzen in de RTL programmering en teveel afleveringen in het jaar van Beat The Champions?”

Wat de reden ook is, Chantal Janzen zal niet blij zijn met deze cijfers. Toch heeft ze heus niet veel te vrezen, want meestal scoort ons Chantalleke gewoon hartstikke goede cijfers. Laten we de concurrentie en het concept maar gewoon de schuld geven.

Groot drama voor presentatrice Chantal Janzen: 'flink schrikken vanochtend'
Groot drama voor presentatrice Chantal Janzen: 'flink schrikken vanochtend' 4
Groot drama voor presentatrice Chantal Janzen: 'flink schrikken vanochtend'
Groot drama voor presentatrice Chantal Janzen: 'flink schrikken vanochtend' 5