Gordon zegt weer eens met iets te stoppen

En dit keer is het geen drank, drugs of zingen. Goor hoopt nu op een portie aandacht van de media door te roepen dat zijn tv-carrière mogelijk stopt. Dat het eindig is onthult hij in zijn podcast de GorDonDiablo Show. Maar we weten allemaal dat die dikke huilbaby helemaal niet gaat stoppen, want dat is namelijk waar hij zijn dure (poedervormige) hobby’s mee bekostigd.

“Ik word alleen wel 53 dit jaar”, aldus Gordon. “Mijn contract loopt nog 2,5 jaar, dus misschien is het einde wel in zicht. Ik vind dat wel een leeftijd om te zeggen: ‘Jongens, bedankt’.” Aha, het is dus een ordinaire roep om contractverlenging bij John de Mol. De BCJ is een van de grootste sterren van Talpa, dus dat komt wel goed. Toch laat de aandachtsjunk nog weten dat als hij stopt met televisie acteren zijn nieuwe droombaan is. “Dat zou ik nog wel eens willen doen. We zien het allemaal wel, want ik ben nog niet aan het einde van mijn carrière.”

Aap uit mouw

“Wat? Wil je dan stoppen op je hoogtepunt”, vraagt Don Diablo nog. Maar dat is Gordon dus helemaal niet van plan. “Ik denk dat het vanzelf gaat. Ik zou ook niet stoppen met dingen doen.” Dus het was weer eens allemaal lulkoek om in de media te komen. Volgende week zal ie wel weer een vrouw en kind willen. Hoe is het trouwens met dat lelijke hondje? Is Toto alweer geen hobbyproject meer?

7 reacties op “Gordon zegt weer eens met iets te stoppen

 1. Olivier zegt:

  Dat de bipolaire cokejunk wil starten met acteren is helemaal een lachertje, hij acteert al 25 jaar dat hij een zanger is.

  Wel goed dat hij stopt met presenteren, veel van gasten leggen immers snel het loodje na de uitzending. Van het programma Geer & Goor en 100 jaar jong, zijn praktisch alle kandidaten overleden.

  Het meest wrange is dat bij de uitvaart van velen van hen werd dan ook nog ‘Kon ik nog maar even bij je zijn’ gedraaid, de enige nummer 1 hit van Gordon (nr.1 van de uitvaart top 10).

  0
  0
 2. Bob zegt:

  Ik heb sterk het idee dat Jan de schrijver is van dit enorme journalistieke hoogtepuntje, lekker man. Gordon wil helemaal niet stoppen, hij wil alleen maar aandacht, verder niks. Hij moet gewoon maar weer een schandknaapje zoeken en naar Afrika immigreren waar hij dat knaapje de hele dag uit elkaar kan trekken, maar nooit meer terug komen naar Nederland.

  0
  0
 3. Sjaak zegt:

  Heerlijk. Bye bye mediacourant, hallo Roddelpraat. Oh wat fijn dat jullie er zijn. En we mogen reageren! Lekker kotsen op dat psoriasishoofd. Mjammie

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.