Gordon wordt interieurverzorger in Dubai

gordon-hondje-

Of is dat een chique woord voor schoonmaker? Want hij gaat “interior design met mijn touch” doen. Wat heel grappig is dat ie die laatste drie woorden toevoegt. Die aandachtsjunk kan het niet laten om over zichzelf te kletsen. Elke stylist, want dat is het gewoon, doet het met zijn eigen touch, want daarom word je namelijk ingehuurd.

We weten wel dat ie eindelijk opdondert omdat er #Dubai bijstaat. Het zal eens tijd worden dat we van deze wrat worden verlost. Met #watmoetenzedan? laat de bipolaire cokejunk zien toch weer boos te zijn op mensen, terwijl de echte reden van zijn vertrek is dat Nederland wel klaar met Goor is.

Zijn “signature” is in ieder geval even smakeloos als de man zelf.

19 reacties op “Gordon wordt interieurverzorger in Dubai

  • sjonnie zegt:

   Goedkope plastic meuk met pseudo klassieke look. Oftewel patjepeeer camping meubilair hetgeen prima past bij een marktkoopman van lingerie. Sterkte in Dubia!

   2
   3
 1. Kat zegt:

  Ach zullen we een xtje lief zijn? en hem heel veel succes en veel liefde toe wensen? laten we toch ook eens aardig zijn….ik wel, succes jongen in Dubai samen met je liefje…gooo for it!!!

  0
  3
 2. Bruine nagel zegt:

  Het witten van het oude bruine interieur kan deze pipo als geen ander. Of het wit in den neus is of wit in den aars. Blij dat die ouwe zak eindelijk optieft. Maar ben bang dat het een retourtje is en dat hij over een paar weken in één of ander programma als interieur designer komt opdraven.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.