Gordon wil weer met zijn ex

Gordon-Patrick

Ja, de aandacht van het hondje Toto is wel op, dus moet Goor maar weer eens iets zeggen over zijn liefdesleven. Dit keer geen vrouw en kind, zoals ons elk jaar weer wordt beloofd in een aandachtslagune, maar zijn ex. Dat zegt de BCJ in de Story, dus het is waar.

“Was er maar een leuke man in mijn leven. Ik word zo moe van al die kerels. Ik ben af en toe wel aan het daten, maar daar word ik zo verdrietig van. Ik heb een bepaald imago in Nederland. Probeer maar eens een man te vinden die daarmee om kan gaan. Dat gaat in Nederland niet meer lukken. Ik richt mijn pijlen op het buitenland.” Is het niet enig. Meneer heeft een “bepaald imago in Nederland”, zegt ie. Dat klopt, namelijk die van bipolaire cokejunk. Maar ook in het buitenland zullen ze daar snel genoeg achterkomen natuurlijk.

“Ik ben zo bekend dat het leven van mijn partner enorm gaat veranderen. De mannen die ik date, zeggen: Ik vind je een leuke gast, maar wil het lekker privé houden en niet in de media verschijnen.” En dat laatste is natuurlijk een probleem voor een aandachtsverslaafde. Enfin, hij heeft al een oplossing gevonden.

Ex

Omdat Gordon niemand kan krijgen heeft hij nu al besloten om toch maar weer voor zijn ex te gaan. “Ik denk dat ik uiteindelijk met Patrick eindig. Dat doen we nu al, we wonen samen. Hij gaat ook mee naar Amsterdam-Noord, al houdt hij zijn woning in Hilversum aan. We hebben het leuk samen. En voor de seks ontmoeten we anderen. Maar de basis is er, die is onvoorwaardelijk.” Zo ziet een normaal degelijk huwelijk eruit. Thuis gezellig en neuken buiten de deur. Ik zeg: doen!