Gordon over 2021: heel veel Gordon

Een stukje tekst van Goor over het afgelopen jaar met 16 keer het woord ‘ik’ en 12 keer het woord ‘mijn’. Het is een opsomming van waarom het leven hem zo toelacht, terwijl wij weten dat ie elke dag zit te huilen in Dubai. En dat zijn carrière voorbij is verzwijgt ie ook maar ff voor het gemak.

Hoe kan een mens zo monomaan zijn? Met niets anders bezig dan zichzelf. Het heeft echt iets triests. Maar aan de ander kant geeft het ons wel weer genoeg momenten om te lachen. Dus dank, ouwe bipolaire cokejunk! En houdt inderdaad “moedt”.

“En ondanks het zure einde met de lockdown. Blijf ik geloven in een wereld waarin we kunnen leven met Covid en zal ik ook wederom blijven hopen op de liefde. Ik wens iedereen alvast fijne kerstdagen toe omring je met dierbaren en houdt moedt en hoop want het kan zo donker niet zijn het wordt vanzelf weer licht! Carpe Diem”

15 reacties op “Gordon over 2021: heel veel Gordon

 1. Jan van Lauwersoog zegt:

  Maakt niet zoveel uit wat Gordon vindt.
  Zolang hij maar in Dubai blijft.

  Opgeruimdt staat netjes.

  Wat wel opvalt is dat hij best aardig kan praten maar in zijn schrijfstijl valt zijn warrigheid juist extra veel op. Wat een onsamenhangende brij is dit màn, en wel even noemen dat hij spaanse taal basis 1 heeft gehaald bij een taalklasje terwijl hij geeneens fatsoenlijk nederlans schreive ken ….

  33
  0
  • Robbie zegt:

   Ja hoor een weddenschap ben ik wel voor in!!!! Maar geen 100 want ik wou al wedden voor 5 euro dat hij met de kerst al terug zou zijn. Maar als jij iets opzet wed ik wel mee nogmaals geen 100 euro dat vind ik zonde maar gewoon 5 of 10 dooe ik mee!!!!!

   25
   0
 2. Pisnicht zegt:

  Je leest in de eerste zin over hoogtepunten en dat is zo ongeloofwaardig dat verder lezen overbodig is. Net zo overbodig als die dikke vette zieke pad.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.