Gordon koopt dure touwtjes

Als Gordon zichzelf graag kietelt moet ie dat vooral doen. Maar waarom dat toch altijd met iedereen gedeeld moet worden is me een raadsel. Dat gekietel van hem is best prijzig. Twee zwarte touwtje met een glimmertje eraan. Kost 690 euro per stuk.

Dus hij heeft voor 1380 piek deze lelijke prullen gekocht om mee te pronken.

18 reacties op “Gordon koopt dure touwtjes

 1. Goor zegt:

  Hahaha wat is Goor toch een sneu-kneus. Wel even het merk erbij vermelden want anders zouden zijn volgers zomaar denken dat het van de rommelmarkt komt. Immers daar zie je die touwtjes ook vaak zat liggen voor 50 cent. Dat het exemplaar van Goor in werkelijkheid peperduur is. Is er niet aan af te zien.

  23
  2
  • Ludo Sanders zegt:

   Als ik coke verslaafd zou zijn, dan zou ik mijn hele vermogen uitgeven aan een touwtje. Is op termijn goedkoper dan iedere keer je neus vol te snuiven.

   8
   0
  • Woeste Willem zegt:

   Kietelen, kietelen,.. yv zal ik ongelooflijk hard nemen van achteren, dat ze letterlijk er vanuit gaat dat het een kudde buffels waren.

   1
   4
 2. Fan van roddelpraat zegt:

  Gordon is het prototype van een omhoog gevallen proleet. Al trekt hij al zijn dure merkkleding en sieraden aan. Hij blijft een armoedige ordinaire man.

  2
  0
  • De groene draeck zegt:

   Absoluut, deze bcj is altijd druk in de weer met merkjes. Ene keer Gucci en andere keer Cartier. Als het merk maar goed zichtbaar is. Het is en blijft een ordinair figuur.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.