Gordon komt met zijn jaarlijkse ‘ik wil een vrouw’ verhaal

Je zal naast een bipolaire cokejunk ook toch maar verslaafd zijn aan aandacht. Dan moet je telkens weer iets doen of roepen om in de spotlights te komen. Gordon heeft daar een neusje (padumpatssssj) voor. Zo weet hij elk jaar zijn shotje attentie te krijgen door te roepen dat ie nou eindelijk aan de vrouw gaat. Om het jaar voegt hij daar ook nog een kind aan toe. En iedere keer zijn er weer koekenbakkers die het opschrijven alsof het nieuws is.

Nu staat het weer op de voorpagina van de Story. Maar naast dat geleuter over een VROUW staat er nog iets van belang. Hij verhuist naar Dubai. Er is dus toch een god. Hoe eerder, hoe beter. We waren al blij dat ie richting België zou vertrekken, maar dit is nog mooier. Het is ook maar goed dat Gordon hoepsefloepsie hetero is geworden, want het in het woestijnstaatje zijn ze niet zo gek op mannen die van de Griekse grondbeginselen zijn.

16 reacties op “Gordon komt met zijn jaarlijkse ‘ik wil een vrouw’ verhaal

 1. P4ntz zegt:

  Als ze er achter komen hoe hij zijn leven heeft geleefd, belandt hij waarschijnlijk in de cel. Hoezo zou je van alle 200 Landen juist daar heen gaan 😂😂

  0
  0
    • T. Kramer zegt:

     Ik wil die rechtzaak dan wel zien. Hij roept namelijk niet op dat ze je van een flat moeten tyfen. Hij zegt dat ze daar niet aan cellen doen en homo’s van flats afgooien. Wat in saudi arabie en omstreken dus werkelijk gebeurt. Daar zit niets bij waar je een rechtzaak over kan beginnen. Als hij zou zeggen “ik hoop dat ze hem van een flat gooien” dan was het een ander verhaal.

     0
     0
  • financieel adviseur zegt:

   Er is maar 1 reden waarom hij daar misschien heen gaat en dat is geen belasting betalen.
   In de Emiraten betaal je namelijk geen inkomsten en vermogensbelasting.

   Wat dat betreft zou hij ook voor Monaco kunnen kiezen, alleen dat zal wel te duur zijn voor onze Corrie. Hij jankt nogal veel door beide neusgaten heen en dat kost de nodige pegels.

   0
   0
 2. De Geert zegt:

  Prima, win win, kan Ali de kalifaatpijper mooi een zwaartje in het Nekkie van goor zetten, krijgt hij 72 vrouwen en wij zijn van die nakketikker af.

  0
  0
 3. Maarten zegt:

  Hij is niet ‘ineens’ van de vrouwen, hij is altijd bi seksueel geweest. Vorig jaar had ie nog een trio met 2 vrouwen vertelde hij in een podcast waar onze Dennis ook bij was.

  0
  0
 4. Ome+Jan zegt:

  Oh Jee, is het weer zo ver? De laatste keer was nog geen jaar geleden. Wat is je algorythme Gordi? Pas maar op daar in Dubai… Moslims hebben het niet zo met jouw soort…

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.