Gordon jankend op de teevee

Gordon en de mongolen

Nou, hij is weer in het land. En dat moeten we dan natuurlijk gelijk weten ook. De bipolaire cokejunk zat te grienen op de bank in het programma ‘Onmogelijke Duetten’. Waarom weten we niet, daar moet je die show voor gaan kijken en dat weiger ik.

Het zal vast met hemzelf te maken hebben, want hij is gek op Goor. Zijn droom is uitgekomen, zegt ie. Nou, onze droom was ook uitgekomen. Toen Gordon ging emigreren. Waarom moet de aandachtsjunk nou toch steeds terugkomen.

https://www.instagram.com/p/Cbz55Okq8iN/?utm_source=ig_web_copy_link

23 reacties op “Gordon jankend op de teevee

 1. Mental Sick House zegt:

  Om die titel moest ik gelijk lachen.
  Hoewel het uiterst treurig is dat Gordon wéér niet langer dan drie weken in Dubai is kunnen blijven.

  Gordon Heuwekenroth verdient met recht de titel ‘Moeilijkst Doortrekbare Drol van de Maand.’

  Laatst merkte ik nog op dat Paul de Leeuw een moeilijk doortrekbare drol is, maar Gordon doet het er echt om.

  38
  2
 2. Achterlijk wijf zegt:

  Is waarschijnlijk een afkickverschijnsel omdat hij niet op tijd een shot had gezet. Het is zeer zeker geen emoties

  12
  4
  • Patterson zegt:

   Narcisten hebben vaak een hoog eq. Daarom ook de bipolariteit. Gaat uiteraard wel uiteraard om wat hem aangedaan of misgund wordt. Want we moeten de enorme bijdragen en offers bejubelen. Hij kan niet begrijpen dat hij nog steeds niet geridderd is. Nederland is gewoon gek. Hij niet. Hij is geweldig. Vraag maar aan al zijn exen en “vrienden”. Want echte vrienden kent hij niet. Alleen mensen die iets van hem moeten en daarom zijn ego strelen en mensen die hem niet door hebben. De rest mijdt de narcistische bipolaire cokejunk.

   11
   2
  • Justice Four AL zegt:

   Geridderd zeg je?
   Vanuit het legioen van de Bruine Ridders dan toch zeker?
   Gaat niet lukken voor Gordon, daarvoor moeten de Reetridders namelijk Moed, Doorzettingsvermogen en Trouw hebben betoond. Drie keer fail voor Gordon.
   Die rent jankend de straat op in z’n blote reet als hij bang wordt voor z’n tinderdate, en de aangifte heeft die bolle cokeneus ingetrokken.
   Drie keer fail dus.
   Dagdag Gordon!!

   12
   4
  • 200kmpu. zegt:

   Moet dat drie keer?
   Ga weg PoepBoy Nødrøg.
   Nou weten we het wel, kale rifaap.

   Ga ’s deaud.

   12
   3
 3. Eef zegt:

  Gatverdamme, kan zn koffietentje niet mee emigreren? En doe die blindoek af bij JdM, zodat ie nooit meer op tv hoeft.

  10
  1
 4. Anti Alles zegt:

  Godverdomme wanneer wordt deze bipolaire cokejunk voor eeuwig gecanceld. Laat hem lekker eenzaam ten onder gaan in Dubai. Goor bedankt voor de lachen afleveringen met Geer en Goor, het is nu voorbij. Optyfen uit media land, niemand moet je meer. Smerige, aandachtsgeile nichtenpijper.

  16
  2
 5. Eksteroog zegt:

  Van vermeende A-ster naar figurant in het Talpa assortiment kut-formatjes (The Wheel, dat K3-dingetje en nu weer Onmogelijke duetten). Het was een wijze beslissing om elders een loopbaan als binnenhuisarchitect na te jagen.

  8
  1
 6. Hermienneke zegt:

  Tjonge jonge, we hebben nu definitief een nieuwe Heintje Davids; zó ben ik weg, verdomd ik ben weer terug. Relatie aan, 24 uur later relatie uit. En wij mogen het allemaal meebeleven. Waarom o waarom mag deze halve gare steeds terugkomen optv? Kan niet meer zingen, komt geen fatsoenlijk woord uit, lacht alleen maar om z’n eigen “grapjes”. Toont toch wel duidelijk de armoe aan als dit figuur keer op keer weer wordt opgeroepen. Mag ik overslaan?

  12
  1
  • Hermiennekes zus zegt:

   Mee eens zus en dan ook nog als klap op de vuurpijl met een “subtiel” kettinkje van € 7800,= om z’n nek. Tja, als niets komt tot iets en dat iets is ook al verschrompeld dan zal je dus blijkbaar op deze manier moeten laten zien dat je nog wat hebt. Sneue gast.

   2
   0
 7. De man van 2700 miljoen zegt:

  Don Goor komt weer langs voor een dosis Bruine Humor. Zou ie er nog steeds bij JdM tot de ellebogen in zitten?

  5
  0
 8. Je moeder zegt:

  Snap niet dat iedereen altijd maar zo negatief is over alles. Doe is rustig. Zo erg is hij niet.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.