Gordon is een zure sloot

Gordon

Ewout Genemans, wie kent hem niet? Nou, ik eerlijk gezegd. Maar na even zoeken kwam ik erachter dat ie programma’s maakt voor RTL. Nou, hartstikke leuk voor hem en voor mensen die nog naar de televisie kijken. Hij maakt nu iets dat ‘Verslaafd’ heet en dan doet ie leuk met junks.

Ewout zette een foto op zijn Insta met zo’n junk, die nu andere junks helpt van het junk zijn af te komen. Wat nooit lukt, want eens een junk altijd een junk. Maar goed, wie reageert er onder het plaatje? Inderdaad de bipolaire cokejunk zelf. “Geen budget voor de styling??”, schrijft Gordon.

Wat ben je dan een zure sloot zeg! En deze mannen zien er helemaal niet zo slecht uit. Ewout heeft een prachtige combinatie van bruin aan en Maarten lijkt in de textielbak geflikkerd. Maar alles beter dan eenzaam en alleen in een woestijn zitten, me dunkt.

13 reacties op “Gordon is een zure sloot

 1. Robbie zegt:

  Gaat die dikke swaffelzak nu echt mensen afzeiken over hun kleding??? Gordon vettige knuppelrukker ik raad je aan om jezelf eens te Googlen, daar komen dingen voorbij die nou ook niet echt de schoonheidsprijs verdienen.

  43
  0
  • И. Иødrøg zegt:

   Hé Robbie. Hoe denk jij over heaumeauseks? Zelf ben ik niet in de Heer, jij wel? Lijkt me weleens lekker om te proberen. En dan niet alleen pijpen, want dat spelletje ken ik al. Heb ik meermalen geprobeerd in A’dam, bij die kamertjes met blauwe lampen. Die takkestad. Jouw naam klinkt wel lekker… Dus wil het graag eens met je proberen

   5
   50
 2. Kattekop zegt:

  Zeg eeh Gordon kijk ff zelf naar je styling, die dure Versace hemden met die afschuwelijke print, in 1 woord verschrikkelijk, of dacht je het kost een gods vermogen en dan loop ik er lekker hip bij? haha ..
  Sorry hoor maar je kan er zelf niet tegen dat ze je afkraken en waarom doe jij het dan wel bij een ander?
  laat ze er lekker bij lopen zoals ze willen en gewoon eens een keertje je snater houden!
  Jij weet als geen ander hoe het voelt om kritiek te krijgen, nee sorry deze keer kom ik niet voor je op je bent nu echt een zure pruim!

  24
  0
  • Patrick zegt:

   Klopt inderdaad want als jan met de pet het draagt dan is het ineens een rommeltje uit de verkleedkist van de toneelvereniging maar als gordon het draagt heet het inene styling.
   En als je het niet mooi vin dan zegt gordon dat je geen smaak hebt.
   Met zo’n veels te groot horloge erbij en allerlei rubberen of leren bandjes om zijn pols, of een dikke schakelketting en een pilotenbril met gouden montuurtje. Subtiel of klasse staat niet in zijn woordenboek dus eens een marktkoopman altijd een marktkoopman.

   21
   0
  • Gasklep zegt:

   Jan Roos is mijn held.
   Iedereen zou van mij mogen zuipen op het werk.
   Ontbijten met bier, biefstuk en aardappelpuree en een irish coffee om de dag mee te beginnen. Tot twaalf uur Tia Maria of zoete witte wijn (11°) drinken, twee flessen rode wijn bij de lunch tot aan het borreluurtje en rond 16:30 de eerste scotch met ijs of een paar jachtbittertjes.
   Of anders een halve fles port op z’n tijd is ook niet vies…

   Om vijf uur voorzichtig in de file naar huis rijden, bij thuiskomst de vrouw een veeg geven en even soezen en daarna gezellig samen eten, wijntje erbij, cognacje of armagnacje bij de koffie en een paar wodkaatjes of likeurtje voor het slapen gaan. En morgen gezond weer op. Elke dag dronken is ook een geregeld leven, toch Jan?

   10
   0
 3. Lourens zegt:

  Oke het schijnt toch voor een aantal mensen te reageren op Gordon.
  Jaren geleden kon hij iedereen afzeiken al was het een jong mens en hij lachte er zelf enorm om.
  Erger mij al als ik de naam Gordon hoort en dat ik nu zie dat hij zich zelf alleen en zielig vind.
  Gordon stop met je reactie’s naar een ander en blijf voorlopig weg en laat het rusten.
  Misschien over 10 jaar zullen er weer mensen zijn die zich afvragen hoe zou het nu met Gordon zijn ?
  Gordon hou een spiegel voor en lees je gezicht en wees eerlijk en oprecht dat is volgens iedereen de best.

  1
  0
 4. BanditosBanderosBorsatos zegt:

  Hij moet gewoon weer met joling op pad en slechte grappen maken… dan is gordon op z’n best..
  Gewoon hele groepen afzeiken… heerlijke tv

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.