Gordon is een nare man door suiker en drugs

Gordon

Er is altijd wat met die bipolaire cokejunk. Gisteren kreeg hij bij Beau op zijn falie omdat hij met alles en iedereen ruzie maakt. Maar het lag weer eens niet aan Goor zelf. Nee, die kan er helemaal niks aan doen dat ie zo’n verschrikkelijk schijtkarakter heeft. Het komt door zijn suikerziekte en dopegebruik.

Het is zo’n beetje als ouders die hun domme kind allemaal aandoeningen proberen aan te praten zodat ze zich niet om de intelligentie van hun vrucht hoeven te schamen. “Nee hoor, Annabel is gewoon dyslectisch en heeft dyscalculie. Verder is ze een hele slimme meid.” Nee hoor, jullie kind is gewoon een beetje achterlijk en kan niet lezen, schrijven en rekenen. Maar geen punt, we hebben ook mensen nodig die naar RUMAG kijken.

Gordon

Enfin. Volgens Gordon heeft ie zo’n manier van doen door een ziekte en een verslaving, waar hij ook niks aan kan doen. “Het drank- en drugsgebruik verandert je persoonlijkheid. En vergeet ook niet dat diabetes je karakter aantast, bijvoorbeeld opvliegerigheid.” Dus de BCJ kan iedereen uitkafferen en vervolgens zielig doen. “Als je daarvan bewust wordt, dan kun je dat ook makkelijker aan. Niet dat ik het af ga schuiven op dat, maar het is wel een wezenlijk onderdeel van.”