Gordon in verzet tegen Poetin

Gordon weer verliefd

De Russische leider is toch wel een beetje geschrokken van een verzetsdaad van Gordon. “Uit protest tegen die krankzinnige oorlog ook de Moscow mule veranderd in Kiev Mule en schenken we geen Russische Wodka meer!”, aldus de kermiszanger woonachtig in Dubai. Deze actie schijnt keihard te zijn aangekomen in het Kremlin.

De filmrechten zijn reeds verkocht, want de verfilming van dit heldenepos wordt waarschijnlijk wel een blockbuster. De werktitel is ‘Gordon, van zanger tot oorlogsheld’. Netflix schijnt ook al een bod te hebben gedaan.

https://www.instagram.com/p/Ca_zlboKy7g/?utm_source=ig_web_copy_link

37 reacties op “Gordon in verzet tegen Poetin

 1. Wodka zegt:

  Ik schrok me het lazerus vanmorgen vroeg lag er bij de glasbakken in Bergen een kerel op de grond met zijn broek tot op de enkels. Bleek het Jan Roos te zijn.

  19
  36
 2. iklustgeen wodka zegt:

  Naar verluid verschuiven de oligarchen hun vermogen richting het veilige Dubai. Dubai was het Walhalla voor drugsdealers en nu ook voor miljardairs uit enge landen.
  Gaat Gordon ook nog een statement in Dubai zelf maken tegen Rusland? Of protesteert hij alleen in NL haalt hij uit “protest” de Russische wodka alleen uit het assortiment en drinkt hij die zelf op?

  15
  0
 3. Gnoe zegt:

  Alles wat deze man zegt/doet/maakt heeft een eigenbelang. Gehandicapten, oorlog, uit de hand gelopen sexfeest niks is te gek voor deze narcist

  11
  1
 4. Otje zegt:

  Heeft deze oetlul weer zitten snuiven?
  Hij is totaal niet op de hoogte van de afkomst van zijn producten.
  Bijna alle Vodka die in Nederland te koop is, is gewoon in Nederland geproduceerd.

  In Nederland zit een mega grote stokerij die voor een groot gedeelte van de wereld Vodka destilleert. Kijk maar eens op het etiquette. Ook de duurdere merken met een hippe fles (voor de fles betaal je al snel extra), ook allemaal uit Nederland.

  10
  0
 5. Meer! zegt:

  Kunnen jullie a.u.b. meer reclames en pop ups in deze app stoppen.

  Net als een videospel uitspelen, geeft het me zo’n bevredigend gevoel wanneer ik ze allemaal voorbij gescrolled en weggeklikt heb.

  B.v.d.

  4
  1
 6. Anoniem zegt:

  Het echte nieuws is dat Gordon zijn appartement is uitgetrapt vanwege de overlast van zijn hondjes. Die arme dieren worden dagelijks anaal uitgewoond en gillen dan het hele complex bij elkaar. Dierenbescherming kennen ze daar niet maar een aantal buren hebben ingegrepen: hij eruit of wij eruit.

  4
  1
 7. Rene zegt:

  Roos neem fijn wat wodkaatjes. Maak een fijne mix met wat zelfdodingspoeder. Lekker slapen / tot nooit meer varkenskop met je grote smoel

  2
  4
 8. Toto zegt:

  Als iemand nog compromitterende foto’s oid heeft van Gordon kan die dat ook rechtstreeks naar het Dubai-opsporing en aanhoudingsteam sturen onder vermelding van C.W. Heuckeroth, resident.
  [email protected]

  1
  1
 9. Ongevaccineerde Putin fan zegt:

  Het domme gepeupel weet niet eens dat Putin een held is. Hij vecht tegen de nieuwe wereldorde van het world economic forum. Deze club gaat alles van je afpakken en op basis van sociale credit score op basis van je gehoorzaamheid word je waarde als mens bepaalt. Totalitaire dictatuur. Wordt wakker schlemielen!!

  6
  2

Reacties zijn gesloten.