Uit eerste hand

Gordon in de rust na (poeder)suikeraanval

Leading Ladies Awards 2019

Afgelopen zaterdagnacht (uur of drie) werd de zanger met de ambulance thuis opgehaald. Volgens zijn management had ie een suikeraanval. Gordon lijdt aan diabetes type 2 en dat is vast geen pretje. Vreemd is wel dat je midden in de nacht daar opeens last van hebt. Roddelpraat heeft uit eerste hand dat het om een hele andere suiker ging, namelijk de poedervorm in te nemen via de neusgaten. “Hij is weer thuis. Naar omstandigheden gaat het oké.”

De zanger/aandachtsjunk heeft zijn hele agenda leeg geveegd om bij te komen van zijn zoveelste gedoetje. De BCJ grossiert namelijk in dit soort verhalen. Er is immers altijd wel wat. Roddelnicht Albert Verlinde maakt zich zorgen om Goor en vindt dat ie rust moet houden. “Ik denk dat het heel verstandig is. Het enige waar ik me bij Gordon alleen een beetje zorgen over maak – en ik ken hem al heel lang hè – is of hij het wel écht rustig aan gaat doen. En niet een week.”

Albert is bang dat Gordon binnen no time weer de schijnwerpers instapt omdat dat zijn tweede verslaving is. “Ik maak me wel zorgen over hem. Er zit zó geen rem op, snap je? Als een ander gaat afkicken duurt het een jaar, maar bij hem een maand. Ik hoop dat het nu voor hem duidelijk is dat hij moet stoppen met dingen.” Die dingen zitten vast in een heel klein envelopje.

Nog geen reacties