Instagram

Gordon Heuckeroth doet eng op Instagram

Gordon Heuckeroth doet eng op Instagram

Gordon Heuckeroth doet eng op Instagram. Je zou je kunnen afvragen of dit nieuws is aangezien die man niet anders kan dan eng doen, maar hij zou eigenlijk van sociale media verdwijnen, dus dat maakt het wel bijzonder.

Uitnodiging om te komen

“Habibi, come to Dubai”, zegt Gordon Heuckeroth met zijn griezelige kop in een video op Instagram. Het lijkt op een uitnodiging, want de man is waarschijnlijk weer zo eenzaam als de pest. De man die gezegd had nooit meer op Instagram te willen verschijnen (tenzij het voor werk moet), duikt toch weer op Instagram op met een eng beeld.

Gordon Heuckeroth doet eng op Instagram

De man is het makkelijkste te definiëren met verschillende woorden waar ‘eng’, ‘bipolair’ en ‘narcistisch’ zeker onder vallen. Met dit filmpje van zeven seconden maakt hij dit wederom duidelijk. Hij is ook niet alleen verslaafd aan Colombiaans marcheerpoeder, maar ook aan aandacht.

Bedankt voor de nachtmerries

Dit keer ligt hij weer met zijn luie reet op een strandbedje in Dubai. Hij zal wel even bij moeten komen van de kritiek op zijn doorgefokte hondjes en zijn presentatiewerk bij Down The Road. De griezel lijkt te genieten van het warme weer terwijl een vriendin (?) een bot naast hem aan het afkluiven is. Dit zijn de dingen die ik ‘s nachts weer tegenkom in mijn nachtmerries. Bedankt daarvoor, Goor.

Nog geen reacties