Entertainment

Gordon glijdt opnieuw af: ‘Van het padje in Kaapstad’

gordon verslaving

Het zou helemaal niet goed gaan met Gordon. We weten dat hij een verleden heeft met woestijnzand door zijn neus te halen, maar daar zou hij al geruime tijd mee zijn gestopt. Toch hebben we nu vernomen dat hij weer aan het afglijden is.

De verslaving van Gordon

Het leven van Gordon is niet al te gemakkelijk geweest. Hij is ontzettend verslaafd (geweest) aan verboden middelen. Ook was hij verslaafd aan alcohol. Ooit heeft hij in een interview gezegd dat hij wel twintig glazen met wodka dronk op een avond. In 2019 ging hij naar een kliniek om zich te behandelen voor zijn verslaving. Vervolgens gebruikte hij een jaar niks en dronk hij ook niet, maar in 2020 kreeg hij door de coronatijd een terugval.

Hij heeft nooit gezegd dat hij nooit meer wat gaat gebruiken of nooit meer gaat drinken, hij kijkt van dag tot dag. Elke dag dat hij geen van de twee nuttigt, is een goede dag voor hem. “Een jaar heeft 365 dagen en als het dan dertig keer misgaat per jaar – zo reken ik dan – dan heb je nog steeds 335 dagen je best gedaan. Dat is mijn houvast”, vertelde hij in Boerderij van Dorst.

Gordon glijdt opnieuw af: ‘Van het padje in Kaapstad’

Maar het lijkt wederom mis te gaan met Gordon. Het is sowieso erg stil rondom de zanger, maar hij zou ook zijn personeelsfeest bij zijn zaak Blushing afgezegd, hij was er niet aanwezig. Volgens Juicechannel zou hij weer naar Dubai zijn gevlogen, zijn huidige thuisbasis, maar lang is hij daar niet gebleven.

‘Meerdere volgers hebben hem afgelopen zaterdag in Kaapstad gespot bij een feest in een club’, schrijft het kanaal. ‘Hij was volgens onze volgers helemaal van het padje af.’ Dat klinkt natuurlijk absoluut niet goed, gezien Gordon zijn verleden. Hij lijkt weer helemaal af te glijden.

17 reacties

Wally

Eens verslaafd, altijd verslaafd. En als je dan ook nog een biopolaire bordeliner bent. Tja.

Herman dood

ee ns ee n ju nk , al ti jd ee n ju nk !

Gerard

Wat fijn bnner zijn, een leeg en waardeloos leven.

TOM

Wat erg om te horen.
Ik zou willen dat het stopt.
Ben zoooo ontzettend Gordonmoe

Plien

Is een Kliniek voor Levensbeëindiging geen optie voor Gordon?

Ik kan me voorstellen dat hij er ook geen kracht meer voor heeft, en terugkijkend was het allemaal toch al niet zo succesvol. En het gaat de laatste jaren steeds harder bergafwaarts met die man

Herr Von Fennestein

Gordon Sanitaire

Onverschillige puber

Boeie moet hij weten

Calvin Bosma Voorburg

Ik zoek nog een leuke man, voor een gezellige date bel mij 0 6 4 2 5 6 1 7 9 2. Woonachtig in Voorburg.

Walter B.

Dertig keer per jaar een lang weekend, is toch 90-120 dagen op de 365,24.

jannefrank

hij stond weer helemaal aan de top
en nu glijd die weer af
het doet me gewoon pijn

Bob de Huisbaas

Hoop dat hij goed is G E N O M E N door diverse N E E G O R S in dat van de ratten besnuffelde achterlijke landaje. Ghegheghe, jij ook een tik op die R E E T O S

Tuurlijk joh

Twintig glazen vodka ‘s avond? Tuurlijk. Deze bipolaire-cook-junk is verslaaft aan leugens. Zelfs over zijn eigen ziektes liegt hij. Wat een mafklapper niet normaal.

Plien

20 glazen wodka..
Wat voor glaasjes hebben we het over? Shotglaasje, limonade glas, longdrinks…

Maar goed.
Ik schat hem in op één fles vodka van 0,7 liter per avond.
En één of twee flesjes wijn (rood en wit) vanaf het middaguur.

En volgens mijn herinnering was het Gordon die de Toppers verliet omdat die andere Toppers zo genadeloos veel zopen.

Jaja, en dan hoor je nu dit.
Plaatst alles weer in een heel ander perspectief

Kevin Costner

Gordon moet gewoon weer eens keihard fysiek gaan werken, gewoon de prairie opzoeken en gaan jagen ipv alleen maar consumeren , leuk is het niet maar het werkt wel

Floris Wyers

Niks mis om een wat drankjes en snuifjes te doen, amices. Ik doe het zelf ook dagelijks en daarom zou ik graag een housetour bij Gordon willen doen zodat we samen kunnen drinken en snuiven.

Gordon

Hey jan anders kom je gezellig een keer mee op stap ik heb wel wat colombiaans was poeder en wat poppertjes dus dan word het sowieso een gezellige avond xxx gordon

Natnek

Met een beetje geluk ligt hij binnenkort tussen 6 planken.