Gordon flopt doorrr

Cornelis Willem Heuckeroth is eigenlijk nooit echt succesvol geweest op SBS6. Een fijne traditie die weer eens door werd gezet gisteravond.

Goor draait door (2014-2015), Krijg de kleren (2015), Nooit meer naar huis (2015), It Takes 2 (2016-2019), Alles mag op zaterdag, Het Perfecte Plaatje, Gordon gaat trouwen, Op goed geluk (2018), Gordon in Wonderland, Mars tegen Venus, Patty en Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd (2020), Hit The Road (2020) en nu The Cube. Zomaar een greep uit de laatste serie programma’s dat dat misbaksel heeft gepresenteerd. En wat hebben ze, naast overmatig veel witte poederresten en alcoholdampen in de kleedkamer, gemeen? Precies. Allemaal geflopt.

Ook gisteravond was het programma weer niet om aan te gluren, en scoorde het slechts 284.000 kijkers.

Het best bekeken programma gisteravond was Nick, Simon en Kees: Take A Chance On Me met 1,4 miljoen kijkers.

Jep, TV is dood.

45 reacties op “Gordon flopt doorrr

  • De poederdoos van Wendy zegt:

   Chef, hoeveel dealers heeft onze wendie in godteringsnaam? Ik krijg wekelijks dertig Columbiaanse transporten binnen en Wendy snuift die lagers binnen 0,15 seconde compleet leeg. Er is niet tegenop te werken!

   0
   0
 1. Toto zegt:

  Hij is weer begonnen….snuift t kalk weer van de muren…schijnt ook veel met ene Wendy en ene Koen om te gaan…stofzuigers collectief.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.