Gordon bijgekomen van suiker-OD

We hadden het gisteren even gemist, maar Goor is weer helemaal ok. Nadat hij na een zware poedersuikeraanval door een ambulance uit zijn huis werd getakeld moesten we ons weer ernstig zorgen maken om de aandachtsjunk. De volgende dag liet hij al via zijn hond weten nog te leven, maar nu staat ie alweer te glimbollen op het gaybrapad om reclame te maken voor zijn koffietentje.

Wat wel belangrijk is is dat de horeca weer open mag. Nou ja, open. Het terras van 12:00 tot 18:00. En het is k*tweer. Manmanman

6 reacties op “Gordon bijgekomen van suiker-OD

 1. Mr. Shownieuws zegt:

  Het is godverdomme ketjap, niet ketchup. Lelijk dik wijf. Leer godverdomme eens Nederlands. Heb je bij Dennis op school gezeten ofzo? Al weleens aan LOGOPEDIE gedacht?

  0
  0
 2. Gordon doet geen drugs, echt niet! zegt:

  Hij lijkt op die foto ook wel lekker hard te gaan, zonnebril op, geforceerde lach… Nu nog een grimmig technodeuntje erbij en wat poeder onder de neus en we hebben een feestje.

  0
  0
 3. Dwight Power zegt:

  Deze man is zó zielig. Hij wil zó graag aandacht maar hij heeft niet de vaardigheden of het talent om deze nimmer aflatende vraag om aandacht te rechtvaardigen. Stop ook maar met aandacht geven aan deze meneer.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.