Godzijdank! M stopt

Godzijdank! M stopt

Twee violen en een trommel en een fluit, want M stopt ermee en de vlaggen kunnen uit. De hele NPO is een grote enge politiek correcte kliek met mensen die allemaal hetzelfde vinden. Maar 1 programma steekt daar nog met kop en schouders bovenuit en dat is M. Godsammekrake. Die show is zo gevuld met deuggleuven en mensen die menen dat wij onszelf moeten haten dat als je er naar kijkt je spontaan begint te projectielbraken.

Toen Akwasi de BLM-meute stond op te ruien en te gillen dat ie Zwarte Piet op zijn bek zou schoppen mocht ie bij Margriet van der Linden uithuilen en zeggen dat het woordkunst betrof. Helder, zei Margriet. Of Claudia de Breij die haar deugkots over alles en iedereen mag uitsproeien. Of Sanne Wallis de Vries, die na twee jaar iedereen wappie noemen bij M gaat vertellen dat ze in opstand komt tegen de coronamaatregelen. Verschrikkelijk.

“Ik ben er enorm trots op dat we echt een ander geluid hebben laten horen en dat we vele nieuwe mensen en onderwerpen een podium hebben geboden”, zet Van der Linden op Instagram. Een ander geluid ja. Namelijk extreem-links, terwijl de rest links is.

De studio van M wordt dit weekend omgebouwd voor de talkshow van Khalid & Sophie. Ook zo’n ruk programma.

17 reacties op “Godzijdank! M stopt

 1. Iemand zegt:

  Ik Stop ook met doneren als jullie niet heel snel in hoger beroep gaan tegen dat ACHTERLIJKE WIJF!!!

  53
  2
  • Henkie zegt:

   Het feit dat er geen hond meer kijkt naar Tv en al helemaal geen luis meer luistert naar de publieke radio. Dan zou je zeggen we stoppen met deze onzin, mensen zijn niet geïnteresseerd in deze politiek correcte bla bla.

   We gaan enkel door met bekende formats (journaal etc) en stoppen deze miljard per jaar die het kost in de woningbouw of ander hoofdpijndossier. Maar niets is minder waar. Deze publieke omroep krijgt uitgerekend een zak geld extra, boven op het al exorbitante budget om jongeren te trekken naar de programma’s van de publieke omroep. Ja je leest het goed. Extra geld! om jongeren Tv te laten kijken.

   Ik kan de publieke omroep nu al voorzien van de eindconclusie. Gratis en voor niets!
   Gaat niet gebeuren. Jongeren kijken geen Tv en zullen ook niet pardoes beginnen met Tv kijken.

   1
   0
 2. Monopoly zegt:

  Ik ken dat hele M niet naar het klinkt al slecht omdat het van die walgelijke man komt 🤮🤮😵😵

  4
  0
 3. Nakketikker zegt:

  Een ander geluid.. ja dat van krakende kutten en zure sloten. Typisch zo’n wijf dat gewoon eens goed genomen moet worden. Misschien heeft ze daar nu eens tijd voor. Zou ik wel een ander kapseltje nemen.

  5
  2
 4. Bonobo van de Oerwoudrand zegt:

  M kon niet meer innoveren omdat Margriet te onzeker was als parodie op Mathijs van Nieuwkerk.

  Lastig voor Margriet misschien, maar vooral lastig voor de kijker. En gezien de reacties de afgelopen 4 jaren had M meer weg van een open wond waarin geprikt werd dan een leuk tv-uurtje.

  6
  0
  • Normale man zegt:

   En zelfs als ik iets over M zeg wordt mijn bijdrage verwijderd. Ik wens jullie veel poep genot maar stop met jullie te steunen. Sterf maar, linkse trekhonden.

   1
   0
  • Pieter zegt:

   Compleet dieptepunt was toen Margriet een is-bruidje/terrorist uit nodigde on haar kant van het verhaal te laten horen.
   Heel goed dat het stopt, staatsgevaarlijke propaganda is het

   8
   1
 5. Osamab zegt:

  Khalid en Sophie is net zo erg.
  Overigens een grote schande dat de NPO die marokkaan beloont met een baantje als je het verhaal gevolgd hebt over “”het broertje van Moussa”” in verband met de Ridouan Taghi bende.

  6
  0
  • Achterdochter zegt:

   Khalid & De Vries.
   Via een omweg te linken aan de crimineel Taghi en zn lekkende neef de ex-advocaat

   6
   0
 6. droeftoeter zegt:

  De stoelendans der talentlozen draait weer volop….of het nu Hilversum of Den Haag is maakt geen reet uit.

  5
  0
 7. Kweetniet zegt:

  Uiteraard had Kasem dat niet gelekt. Standaard tactiek van advocatuur tot menig politicus. Standaard reflex van “deug”mensen. Maar is gewoon waar. Lek zat in deze bij hem via bezoekje oud buurtgenootje. Goed dat jullie ons goudvis geheugen er even aan herinneren. Npo dacht dat het al weer kon. Niets tegen Marokkanen. Maar mensen in de media klaarblijkelijk wel door telkens een foute naar voren te schuiven. Verdeel en heers script. Je moet de marokanofoben wel voer geven uiteraard.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.