Glimworm wil Memphis Depay

Niet in dat achterlijke nepshowtje van hem, maar in de koffer. Op een, door hemzelf verzonnen, vraag van de vrouw van Frenkie de Jong in Open/Doorgestoken Kaart met welke sporter hij van wippestein zou willen rolde de voetballer van Barcelona uit de hoge hoed.

Wat wel heel grappig is dat Robbert vertelde niets van voetbal te weten en maar weinig spelers kent. En dat terwijl hij laatst nog de fanboy aan het uithangen was. Maar goed, Rodenburg zou het wel met Depay willen doen. Alleen dat gaat niet. Want Depay doet het liever met meisjes en de Glimworm heeft dikke verkering met Daan Banaan. Al mogen we dat niet weten.

8 reacties op “Glimworm wil Memphis Depay

 1. Gewoon doorgaan zegt:

  Dat is Depay die ergens in de middenmoot van Spanje in de korte benen op het voetbalveld staat. En die moet dan helemaal uit Spanje naar Nederland komen om met een onbetrouwbare talentloze interviewer wat of koetjes en kalfjes te praten. Wat denkt die Glimworm er zelf nou van?

  1
  0
 2. Bianca zegt:

  En dan hopen dat meneer depay niet opeens slecht in het nieuws komt want dan kent glimwormpje hem opeens niet meer! Aandachtsgeil mannetje zogenaamd zo begaan en aardig valse nicht bah

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.