Glimworm in laatste L’HOMO

Iedereen heeft een droom in zijn leven. Die van Robbert Rodenburg was om een keer in het blad L’HOMO te staan. En dat is gelukt. Met een loszittende zwembroek, een afhangende onderbroek, een spijkerbroek op half elf en met zijn blote gat bungelend uit een andere broek. Alleen het tijdschrift stopt er wel gelijk mee. Of dat aan de Glimworm ligt weten we niet.

“Het einde van L’HOMO. het blad is helaas gekomen, ik droomde als klein jongetje altijd al van een shoot in dit tijdschrift, ik ben blij dat deze voor mij nog uitgekomen is. Persoonlijk vind ik het echt heel erg jammer dat het tijdschrift stopt, het was voor mij altijd een heel belangrijk blad.”

130 reacties op “Glimworm in laatste L’HOMO

 1. Robbie zegt:

  Gadverdamme man!! Als hij zo in het bos rondloopt en er komt een verdwaalde Bonobo aapje langs, slingert zelfs dat aapje door en denkt nee daar ga ik niet aan beginnen…

  0
  0
 2. Lil'Lesbo zegt:

  Als klein jongetje droomde hij er al van om zich als een goedkope slet te laten fotograferen? Serieus?

  Gays anno 2021 zijn een apart slag volk. Eng clubje begint dat hele LTBFKPHBFES##@HFXTU Regenboog-wereldje te worden. Sneue aandachtshoeren.
  Ik kom nog uit de tijd waarin homo’s normaal deden, zonder kabaal mee opgingen in de maatschappij en zichzelf niet als zeer speciaal en bijzonder zagen incluis een voorkeurspositie opeisen met eigen gaydagen en vlaggen.
  Mooie tijden waren dat..

  0
  0
  • Henk Kasius zegt:

   Wie maakt een jingle voor mijn Onlyfans pagina, zoals voor mijn Clubhouse rooms. Het gaat ‘Kom met Henk’. Dubbelzinnig natuurlijk, hihihihi.

   0
   0
 3. Henkielikesspankie zegt:

  Uit eerste hand: Clubhouse interieur Henk versiert Boulefart meisje Puk. De vraag is heeft Henk een pas? En wat is zijn connectie met de gevluchte Nelson. Kijk voor de antwoorden roddelpraat volgende week!

  0
  0
 4. Het begint met H en eindigt op enk zegt:

  Ik neuk niet met mijn buurvrouw
  Ik neuk niet met mijn ex
  Zaterdag begint de avond verbaal
  Daarnaar neuk ik Puk’s poesje kaal

  Poëzie

  0
  0
 5. Henkieee zegt:

  Ik heb zojuist Wiliam gesproken. Ik join Jan met de foto in onze pens.

  Uit eerste hand gehoord dat L’homo geïnteresseerd was voor de cover!

  0
  0
 6. Puk zegt:

  Ik probeer mezelf een beetje omhoog te neuken in het mediawereldje. Jammer dat niemand dat wil, Vandaar dat mijn kutje op het moment net de Sahar`a is. Misschien dat Henk’s late Night een goede ingang is!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.