Glennis Grace en zoon zorgen wederom voor overlast

Glennis Grace rozen aanbidder

Glennis en zoon hadden eerder al de supermarkt op stelten gezet, maar het houdt daar niet op. Glennis Grace en zoon zorgen wederom voor overlast. Dit keer in de bioscoop.

Gisteren ging mevrouw valse noot met haar zoon op pad en ook dat was weer ellende met de aso’s. Verschillende mensen geven aan dat de twee zeer luidruchtig waren tijdens de film.

Op sociale media was te lezen dat mensen “stil eens” richting Glennis hadden geuit. Niemand is hier natuurlijk door verrast, want het enige waar die vrouw goed in is, is schreeuwen en ordinair blèren.

76 reacties op “Glennis Grace en zoon zorgen wederom voor overlast

 1. Floris Weyers zegt:

  Het Kevin en Mike gehalte is hoog op RP. Je kent het type wel, ‘op de voetbal’ elkaar verrot schelden voor kkh0m0 maar tijdens het douchen heimelijk naar elkaars pik kijken en fantaseren. Leer mij de mensen kennen.

  52
  10
 2. Woeste willem zegt:

  Ik heb Glennis Grace jaren geleden nog eens ontmoet in een club. Heerlijk wijf, lekker volks en behoorlijk dronken. Ik ben nog gepijpt in het fusthok van de club.

  60
  17
 3. Joyce Prinsen het verdrietige 🐰te Bergen zegt:

  Jan schreeuwt iedere week Joyce gvd heb je mijn tshirts te heet gewassen. Nee varken, je wordt vetter met de week

  8
  23
 4. Tante Bep zegt:

  Die griet laat een spoor van vernieling achter in haar en andermans leven. Ze is totaal zelfdestructief en slaaf van haar agressieve driften. De Glennis Dis-Grace toer dendert voort. Ze is pas tevreden als alles kapot is?

  35
  3
 5. Rinus Rukwind zegt:

  ik zou de moeder van Dennis Schouten eens flink willen onderkotsen en een ouderwetse beschuitbus in die kudt wringen, zodat het pleurismokkel een week niet meer kan bouten of lopen

  2
  27
 6. Marva Richards-Bailey zegt:

  Ik weet bijna zeker, met de haat en jaloezie hoe julie zich uiten , zijn jullie allemaal kinderen van sperma Donor Karbaat, zoek elkaar op overal in NL, en laat Glenis en zoon met Rust..

  8
  29
  • Jan Roos zegt:

   Marva leuk dat je met je echte naam op RP reageert, je bent niet bang. Ik hou wel van een ebony prinses, wat denk je er van? Jij denkt bij lassie aan toverrijst maar ik aan likken als..

   8
   6
 7. Janus Rozet het luie dikke lelijke varken zegt:

  Ik heb 20 verschillende foto’s van mijn poepgat gemaakt, na diverse maaltijden. Let op, geen dickpics dus. Verzamel alle 20 sterrenfoto’s a 5 euro per stuk of alle 20 in 1 keer voor 80 euro. Steun mij

  5
  4
 8. Inge zegt:

  Laat die vrouw met rust. Omdat ze beroemd is word ze aangepakt walgelijk. Er worden ergeren fouten gemaakt. Daar word niks van gezegdt. Kijk lekker naar jezelf allemaal.

  6
  18
 9. Raphaël zegt:

  We maken allemaal wel eens een fout en zeker als het om je kinderen gaat , ze is al jaren de beste zangeres van Nederland en nu in eens kan ze niets goed doen ,wat een flauwekul, ze is ook een mens met gevoel dus stop met deze onzin te vermelden.

  6
  14
  • Patty C zegt:

   Als je iets kritisch waagt te zeggen op het YouTube kanaal van tante Glenda krijg je meteen types zoals Rafael op je dak. Zeg maar de online knokploeg van mevrouw G. en soms krijg je ook sterk de indruk dat ze het zelf is onder een schuilnaam.

   9
   1
 10. Jordanees zegt:

  Kan me nog herinneren dat ze bij wat Marokkaanse buren een fles champagne door het raam gegooid heeft. Stond ze ook met een knokploeg voor de deur.

  Je kan ze van de straat halen, maar de straat zal er altijd in blijven zitten.

  16
  0
 11. Wit niet Houston zegt:

  Aaah die goeie ouwe tijd in de Jordaan. Toen was het nog lachen met humor d’r bij, toen was het nog ouderwets schelden en vechten. Glenda G. woont daar toch niet? Oh maar ze kwam laatst even langs bij en met wat ouwe kennissen?

  3
  1
 12. Anoniem zegt:

  Ze zal het wel nooit afleren omhoog gevallen schreeuwlelijk maar Karma bestaat en is geduldig tot ze toeslaat dan is het helemaal gebeurd met schreeuwlelijk

  5
  1
 13. Hilda zegt:

  Wat zijn Hollanders toch zeikerds. Laat die vrouw met rust. Wanneer houdt dit op. In Nederland heerst er schijn tolerantie onder de blanken. Sjezussss hee

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.