Glennis Grace: doorbraak Amerika mislukt door racisme

Maar geen probleem hoor, want ze wilde eigenlijk helemaal niet een carrière in de Verenigde Staten. Nee, echt niet. Ze deed alleen mee aan America’s Got Talent voor de lol. Want het ging haar helemaaaaaaal niet om daar door te breken. En dat het totaal mislukt is heeft ook echt helemaaaaaal niks te maken dat ze nu zegt dat ze nooit die ambitie had. En dat ze niet doorging kwam trouwens helemaaaaal niet door haar, maar door racisme. Echt waar!!!!

“Ik wilde alleen maar meedoen aan dat programma. Ik wilde weten hoe ze op mij zouden reageren. Maar ik heb nooit de ambitie gehad om groot te worden in Amerika”, zegt dat ordinaire loeder nu in Veronica Superguide. “Weet je, ik was blij dat ik weer terug was in Nederland. Want ik ben niet zo’n Amerika-fan. Het is er vrij fake allemaal, en het racisme… Nee, ik zou er niet kunnen aarden. Laat mij maar lekker hier blijven.” Wij balen ervan dat het niet is gelukt daar. Nu zitten wij met dat stuk ongeluk opgescheept.

38 reacties op “Glennis Grace: doorbraak Amerika mislukt door racisme

 1. Joost zegt:

  Dit soort racismejankers worden juist heel succesvol in America door die schijnheilige woke cultuur daar. Slap excuus weer die racisme kaart trekken

  55
  2
 2. Waar is mijn pakje zegt:

  Wij hebben hier geen racisme,wij zijn eerlijk.Je bent welkom en geniet van onze cultuur en pas je aan.Bevalt het niet,lekker wegwezen dan.

  27
  6
 3. Jessie Maya’s Droge(r) Poes zegt:

  Haar doorbraak was niet gelukt omdat ze sympathie op mensen forceerde toen ze zei dat ze al weken haar zoontje niet heeft gezien. Toen kwamen mensen erachter dat ze wel degelijk vaak haar zoontje zag tijdens haar tijd in Amerika, want die was gewoon mee… Hierdoor kreeg ze best wat backlash

  39
  0
 4. Elke dag poepen zegt:

  Ze ging uiteindelijk niet door, omdat ze loog over zaken. En kijkers daar achter kwamen. Mja past bij het typetje. Totaal niet te vertrouwen, nep aardig.

  In the voice usa helpt het extra zielig te doen, om door te komen. En ze heeft het geheel zelf verkloot. En ze wou zeker wel daar doorbreken. Anders had ze ook gewoon in de uk, duitsland of belgie kunnen meedoen. Alleen in usa, wat hier zogenaamd de top is, is daar pas het begin level.. daarom breek je ook niet zomaar door. Wij doen net alsof we goeie artiesten (die aandacht krijgen op tv en in de media) hebben in dit land. Zelfs in de UK zijn een waylon en anouk geen bijzonder niveau.. en usa is nog veel erger… daar trek er zo 10 uit een zaaltje die meer kunnen. Ik werk voor bedrijven in de USA. Dus kreeg het destijds mee. En die lachen wel om meer Nederlanders die proberen bijvoorbeeld acteur te worden of daar muziek komen opnemen. En denken daar door te breken. Mja…

  22
  0
  • Rotjong zegt:

   Prachtig hoe men er binnen no time achterkwam dat haar hele ‘sob story’ (dat verhaaltje wat je ophangt als je met zo’n show meedoet om stemmers te krijgen) volledig was verzonnen. Ze was een alleenstaande moeder die dit deed voor d’r zoontje….Dat ze al jaren d’r brood verdient met haar whitney houson act liet ze maar even achterwege. Ik heb me rot gelachen toen alle nederlanders onder haar auditie filmpje op YouTube even hebben verteld wie en wat ze was.

   8
   0
 5. Sneeuwvlokjesklopper zegt:

  Ja, tuurlijk: racisme. De hitparade in Amerika staat immers al 25 jaar lang vol met geconstipeerde r&b en wauwelrap… U weet wel: het soort muziek waar enkel blanke bevoorrechte mensen naar luisteren.

  14
  0
 6. Anti alles zegt:

  Kan iemand mij vertellen , als ik een foto of video van Glenda voorbij zie komen ( helaas nog iets te vaak ) , waarom ze altijd of aan het janken is of aan het bleren / schreeuwen? Het is een zangeres toch?

  11
  0
   • Jantje BUSTED zegt:

    Ik persoonlijk vind het zo erg, dat Dennis hierover liegt, net zoals Jade Annaaaaa met Bas van Geuns doet.

    Uiteindelijk pakt deze weg veel slechter uit, geloof mij maar.

    1
    13
 7. Binnendijk en omstreken zegt:

  Lekker dan. Stel je voor dat er één of andere hamburgerbakkende Amerikaan hier de reïncarnatie van André Hazes komt uithangen. Dan pis je toch ook in je broek van het lachen. Hopelijk doet die verknipte schreeuwlelijk de afwas beter.

  6
  0
 8. John sla me de mol zegt:

  Wat een ongelofelijke tyfus junk die maar op 1 ding uit is aandacht en geld is onaardig ziet er niet uit met coke smoel mooie stem maar dat is het enigste het totaal pakket deugt van geen kanten en dan gaan we maar racisme roepen ……………… knetter knetter knetter gek

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.