Glennis Grace besluit zichzelf meer in het openbaar te vertonen

Ook Glenda zegt sorry

Het kan aan mij liggen, maar volgens mij hebben we haar überhaupt nooit in de openbaarheid hoeven missen. Ze haalde alleen alles van haar sociale media af, maar plaatste nog wel van alles in haar verhaal. Glennis Grace besluit zichzelf meer in het openbaar te vertonen. Super!

Die vreselijke zangeres kwam in het nieuws vanwege een bijzonder ordinaire zaak in een Jumbo-filiaal. Vanaf dat moment besloot ze zich een beetje te verschuilen. Al hebben we daar met z’n allen weinig van gemerkt. Inmiddels is dat negen maanden geleden en vindt ze het zelf wel weer tijd worden om naar buiten te treden. “Het heeft geen nut om je op te sluiten”, zegt ze.

Net als Lil’ Kleine verscheen ook Glennis Grace bij het evenement van Tino Martin toentertijd. Schijnbaar was dit dé avond om wat mensen uit de stront te trekken. Zo dus ook het ordinaire, valse sekreet.

In het blad Privé klinkt Glenda alsof ze ook wel weer een beetje de slachtofferrol aanneemt: “De laatste tijd ga ik er weer vaker op uit. Het heeft geen nut om je op te sluiten. Momenteel probeer ik mezelf weer een beetje te herpakken. Dat is de ene keer makkelijker dan de andere keer.”

“Er zal nu meer naar mij gekeken worden, maar op zich heb ik dat altijd wel gehad. En mensen hebben ook altijd een mening”, aldus Glen. Ja, maar… Zucht… JE HEBT IEMAND AANGEVALLEN IN DE JUMBO. Waarom loop je zo zielig te doen? En hoezo verkondig je dat je ‘nu weer meer de openbaarheid in gaat’. Niemand heeft je ooit hoeven missen. Hou toch op.

Men denkt, sorry, WEET, dat Glenda een ordinair figuur is die iemand aanvalt als het haar niet uitkomt. Zelf zegt ze hierover: “Dat zal helaas nooit veranderen, hoe goed mijn bedoelingen ook zijn. Dat is ook niet erg, want voor mij is het gewoon belangrijk dat ik mijn normale leven weer kan leiden. Na een lange periode mag dat ook wel weer een keer.”

Maar wat deed ze dan eigenlijk op het feestje van Tino Martin? “Ik ken Tino natuurlijk van de Soundmixshow waarin we samen hebben gezeten. En we hebben ooit de single Zonder Jou opgenomen.” Ze vervolgt: “Hij is een heerlijke vent om mee te mogen werken. Als een rode draad lopen we door elkaars leven.”

Sjongejonge… Wat moet je toch met die vrouw?