Glazen Huis komt terug vol klimaathuilers

Als je Serious Request zegt zeg ik: 3FM-DJ’s die honderduizenden euro’s belastinggeld per jaar verdienen, die een week zogenaamd niet gaan eten voor zielige mensen in Afrika met buikschurft. Allemaal ter meerdere glorie van zichzelf. En als er dan een paar miljoen is opgehaald komt er een minister dat bedrag ongevraagd verdubbelen van nog meer belastinggeld.

Ik geef eerlijk toe: het klinkt allemaal een beetje cynisch. Alleen het komt een stuk dichterbij de waarheid dan dat het helden zijn die zichzelf opofferen voor het goede doel. Enfin, eindelijk stopte de NPO met deze onzin, maar zoals dat gaat in Hilversum komt alles wat slecht is terug, dus ook het Glazen Huis.

Maar om het nog triester te maken gaan die totaal onbekende mensjes, vroeger werd er immers nog wel geluisterd naar die zender, niet niet eten, maar ze gaan in de hitte zitten. Omdat ze heel erg tegen klimaatverandering zijn en daar dan geld voor willen ophalen. Ik denk dat de memo nog niet is aangekomen dat het niet meer opwarming van de aarde heet omdat het niet zo heel hard gaat met het opwarmen op het moment. Maar goed, 3FM deugt weer en doet wat de politiek van ze vraagt. Namelijk klimaatangst aanwakkeren. Ik zou zeggen: zet de thermostaat maar op 42 graden.

22 reacties op “Glazen Huis komt terug vol klimaathuilers

 1. ommelebommelestien zegt:

  Die tweede van rechts, is dat een soort non binary achtig gebeuren of gewoon een mislukt mannetje? kan het niet zien door het corpulente koppie.

  18
  0
 2. Docent Franse taal zegt:

  Ik zou zelfs voor mijn docentensalaris willen ruilen met die gasten. Liever in een glazen hok, dan in een muf klaslokaal tussen niet gemotiveerde pubers. Als die DJ’s echt zo woke zijn, doneer dan al je salaris wat boven modaal is aan het goede doel.

  10
  1
    • Blacksoldier0475 zegt:

     Wollah respekt foor jou broeder, ik hep hekel aan sgool en je weet welou diploma en lere, mar tog je weet werke is moelek. de streets in roemont zijn swaar dus die youngbois moete beseffe dat de lefe swaar is en alleen foor egte OG en gensters

     Beng beng Blacksoldier0475

     0
     3
    • bijna overspannen docent zegt:

     Ik werk op een VMBO. Ik doe iedere dag net of ik die gasten – veelal van buitenlandse komaf – graag mag, maar in het geheim kunnen ze van mij het heen en weer krijgen, de etters.

     2
     0
  • Marco neukzaadto zegt:

   Ze zullen aan de foto te zien ook geen deo gebruiken. Ik hoop dat ze elkaar de tent uitstinken. De linkse nietsnutterigheid straalt ervanaf. En direct na al het gedoe een vliegreis boeken. Huichelaars.

   4
   0
  • Gascentrale zegt:

   En de extreem hoge gasrekening ( gaat wel paar duizend euries kosten)mag weer door t klootjesvolk betaald worden die nergens om heeft gevraagd. Nobel hoor actievoeren van t geld van een ander
   ….
   Wij dus….gaat weer nergens over. Stelletjes kleuters in n hok

   0
   0
 3. Sander de NSB’er zegt:

  Hahaha tegen klimaatverandering, ik denk ‘t ook! Die hebben daar een aggregaatje staan dat ervoor zorgt dat die k*tmuziek uit die speakers komt, en bovendien ervoor zorgt dat ze lekker warm blijven op 42 graden. Hahahaha, lekker dan, in de warmte zitten tegen klimaatverandering!!!!

  5
  0
 4. Yvonne zegt:

  5, 6, 7 staatsradiozenders met allemaal belastinggeldgraaiers die zich dj noemen, waar veelal geen hond naar luistert.
  Vreemd dat zoiets anno 2021 nog bestaat!

  8
  0
  • Beckham van Glanerbrug zegt:

   7 staatradiozenders? Dat zijn er veel meer. Alle provinciale, regionale en plaatselijke zender moet je meetellen omdat ook deze van belastinggeld worden betaald. De directeur van bijvoorbeeld omroep Brabant en omroep Friesland krijgen ook gewoon 148.000 euro/jaar. Daaronder komen dan nog alle teamleiders, journalisten etc.

   5
   0
 5. Gerard Bolland zegt:

  De regering die de opbrengst verdubbelde was voor het laatst in 2009 en dat hebben ze gelukkig ook maar twee edities gedaan. Verder wel +1. (Er zitten hier wel veel nep-rechtse, kneuzige Jan Roos-wannabe’s in de comments zeg).

  2
  5
 6. Mappy zegt:

  Jan, maak ze nou niet ook nog kwaad bij die fijne zender 3FM.
  Houdt ze te vriend
  We moeten namelijk massaal Vieze Media aanvragen bij hun.
  Als Radio 2 dit nummer dan hoort wordt men enthousiast en hoort men wat voor een geweldig nummer dit is . Resultaat : in 2022 op numero uno in de Top 2000
  En de Alarmschijf volgende week bij Q-music

  3
  1
 7. Geef mijn snicker maar aan Vicky zegt:

  En waar is Chiel Montagne EO als je hem nodig hebt. DIe vrauw zal geen honger hebben met drie kerels die in een glazen huis zijn opgesloten.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.