Uit eerste hand

Gio Latooy heeft officieel weer een relatie met Jade Anna

Gio Latooy heeft officieel weer een relatie met Jade Anna

Gio Latooy heeft officieel weer een relatie met Jade Anna. In de nieuwste video van Jade op TikTok noemt hij zichzelf ‘haar vriendje’. We wisten eigenlijk al dat ze weer samen waren, maar zelf geven ze het nu ook echt toe in een video.

Gio Latooy verspreekt zich: ‘haar vriendje’

In de nieuwste video van Jade Anna op TikTok noemt Gio zichzelf haar ‘vriendje’. Nu vragen wij ons natuurlijk af of deze ‘verspreking’ per ongeluk of expres was. Het zou kunnen dat ze dit puur en alleen voor de aandacht doen, maar veel duidelijker kan het niet worden dat deze twee gewoon weer samen zijn.

Iets té gezellig met elkaar

Momenteel hebben ze het nog heerlijk naar hun zin op vakantie in Dubai. Het is ontzettend normaal om met je kersverse ex op vakantie te gaan naar een ver land. In het geval van Gio en Jade is dat helemaal niet gek, omdat de twee het iets té goed met elkaar hebben.

Gio Latooy heeft officieel weer een relatie met Jade Anna

We maakten eventjes geleden al bekend dat de twee gewoon weer een relatie hebben, maar zelf proberen ze er inmiddels ook geen geheim meer van te maken. In de vlogs van Gio is duidelijk te zien dat hij en Jade Anna intiem met elkaar om gaan, maar dat ze het nog niet al te snel willen aanpakken, omdat het daardoor de vorige keer mis ging. Nu noemt Gio zichzelf ook haar ‘vriendje’ in een TikTok-video van Jade Anna. En dat niet alleen. In zijn vlog doet hij het ook. Leuke stunt. Bekijk het hieronder.

View post on TikTok
Watch on YouTube

Nog geen reacties