Gio gestopt met vloggen

Na twee jaar elke dag die ongein op het wereldwijde web te flikkerstralen is Gio ermee gekapt. Nou ja, hij heeft corona dus is te ziek om zichzelf te verzuipen in een bad of samen met zijn kindvrouwtje Jade Anna een onzinnig gesprekje te voeren.

Waarschijnlijk zat er nog een beetje Covid-19 in het balkonbad op Ibiza. Hij heeft koorts, keelpijn en hoofdpijn. We wensen hem dan ook heel veel beterschap, zodat ie binnenkort de wereld weer kan verblijden met zijn lulkoekvlogs.

142 reacties op “Gio gestopt met vloggen

 1. Droeftoeter zegt:

  Ga het maar goed maken door niet zo extreem de nadruk te leggen op materialisme! Al die vloggers zijn extreem materialistisch. ‘Money for nothing and the chicks for free’. Beetje de jeugd de ogen uitsteken met huizen, dikke bakken, boten, vakanties en cash in overvloed. Opgeleukt chickie/playboy aan je zij die ze nog sneller inruilen dan hun bolide……wat een treurnis.

  Het voegt echt niets toe aan de doelgroep, heb je de mogelijkheid om de kindertjes wat bij te brengen, laat je ze alleen een leven vol onbereikbare rijkdom zien. Iedereen een gevoel van falen dankzij dit soort gespuis. Geen geld en dikke Lambo? eigen schuld loser!

  2
  0
 2. Marc zegt:

  Gio, Gio. Lieve Gio. Wat moeten wij dan nu? Na 2 jaar dagelijks niet kijken naar je vlogs, moeten we daar nu een dagje van missen? Ik hoop oprecht dat je snel beter wordt! Misschien een nieuwe Tesla kopen om jezelf te troosten?
  Kusjes

  5
  0
 3. Maarhetmagallemaaltoch? zegt:

  Niet alleen Gio en z’n vriendin Jade Anna, maar uit zijn vriendengroep ook Niek Roozen én Vincent Visser. De broer van Vincent, Ruben Visser, is zelfs in het ziekenhuis opgenomen (VU Amsterdam) Een paar anderen zijn al enige tijd offline (vreemd) Die hele groep was trouwens in de periode dat ze besmettelijk waren bij CreatorsFC aan t meevoetballen. Erg benieuwd hoeveel meer gevallen er zo nog opduiken…… “leuke” vlog voor gio iig: “wie was de bron”….. óf om toch s ff in Roddelpraat goed aan te pakken. Hup Jan Roos

  2
  0
  • Supperclubgeeftcovid zegt:

   Bron bekend: Supperclub Amsterdam events vorige week 30/6 en 1/07. Inmiddels 100! vd 300 aanwezigen positief getest. Zijn goed bezig daar …..

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.