Gio gaat samenwonen met golddigger

De twee tortelduifjes Gio en Jade Anna besluiten na anderhalve dag en vier minuten verkering om te gaan samenwonen. Het huisgenootje van die grindtegelharses mag zijn biezen pakken en een plekje vrijmaken voor het minderjarige golddiggertje. Herinnert u het zich nog, dat ene verwende nest dat met Gio in een warm bubbelbad lag van een sky-high 5-sterrenhotel met uitzicht op Dubai, en dat vervolgens een “klein bijzonder momentje” noemde.

Zie hieronder het langdradige fragment waarin Gio het grote nieuws verkondigt. Ik heb de video al kilometers ingekort, dan hoef je niet die hele godganse vlog van een half uur te kijken. Ondanks alles weten we nog steeds niet of Jade vrijwillig bij Gio intrekt. Volgens mij probeert het arme meisje namelijk een soort bericht uit te beelden door telkens met haar handen te friemelen en naar haar nagels te staren.

1.157 reacties op “Gio gaat samenwonen met golddigger

 1. Pijvestiemel zegt:

  Kunnen we echt niet kappen met hun? Ik mis de wekelijkse Patty, Patty, Patty-rubriek. Wat is er overigens gebeurd met WOUTER van zijn befaamde witgoedwinkelketen?

  16
  3
 2. Die dikke uit de jury zegt:

  Dus.. kort samengevat:

  Papa en mama geven toestemming om hun minderjarige dochter uit te huweljken aan deze voor de wet zijnde pedofiel.

  Gezien het puberale en kinderlijke gedrag van dit kindje is het normaal gesproken fijn dat de ouders hun kindjes kunnen beschermen voor fouten op te jonge leeftijd.

  Jammer dat de wet hierin niet de ouderlijke macht toetst en publiekelijk faalt bij deze moderne vorm van uithuwelijken

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.