Gers Pardoel dokt 5k voor zijn gestolen tas

De rapper (hoeveel rappers telt dit land eigenlijk) looft maar liefst 5000 euro uit als beloning voor het terugbrengen van zijn spullen. In de tas, die uit zijn auto werd gestolen, zitten een laptop en een iPad waar zijn muziek op staat. Lijkt me stug dat de dief blij is met die deuntjes en onzinnige teksten, dus ook hij kan voor het bedrag de boel terugbrengen naar Pardoel.

Geld

Pardoel heeft niet alleen weinig verstand van rappen, ook van geld weet ie niet zo heel erg veel. “Dit is toch een bedrag wat voor heel wat mensen de moeite waard is, want velen moeten er toch al snel een paar dagen voor werken.” Een paar dagen werken voor vijf ruggen netto. Daar moet de gemiddelde arbeider twee maanden voor buffelen. Alleen een drugsdealer hosselt 5k bij elkaar in een paar dagen. Maar goed, Gers is dan ook een ander woord voor mooi en niet voor slim.

2 reacties op “Gers Pardoel dokt 5k voor zijn gestolen tas

 1. Modepolitie zegt:

  Hallo Gers,

  Bij deze willen wij van de modepolitie je vertellen dat deze tas echt te lelijk is. Hoe haal je het in je kop om zoiets te kopen. Ben je nou een echte vent of wat..?
  Wees blij dat die gestolen is en wij denken ook dat de medemens blij is dat je muziek gestolen is.

  Groeten,

  De Modepolitie

  0
  0
 2. Robbie zegt:

  Die dief dacht ook: ‘ik neem je mee, naar Rome of Parijs’. Oftewel Gersje kan mooi fluiten naar zijn spulletjes. Wel triest natuurlijk.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.