Gerard Joling krijgt bezoek van het Veenlijk

Patty Brard en Gerard Joling doen niet meer mee

Lig je half te sterven in je ziekenhuisbedje komt Patty Patty Patty opeens langs. Voel je je in 1 klap nog beroerder. En om het allemaal nog erger te maken stapt ze ook nog eens doodleuk je nest in voor een foto. Ik zou mezelf ophangen met mijn drain of me verzuipen in het vocht achter mijn longen.

Aan de andere kant is het natuurlijk ook heel lief van haar. Geer is net zijn moeder verloren en ligt daar eenzaam en alleen zich beroerd te voelen. We love you Geer en Pat!

https://www.instagram.com/p/CcDefcuMnx9/?utm_source=ig_web_copy_link

21 reacties op “Gerard Joling krijgt bezoek van het Veenlijk

 1. Ali Bah Bah & De 40 reetridders. zegt:

  Godsamme krake, Die Joling ziet er ziek beter uit dan het Veenlijk.

  26
  1
 2. GordonMetGriep zegt:

  Patty, kom je nu ook bij mij langs?
  Ik ben ook heeeeeel ziekjes en heb dus ook insta- aandacht nodig.

  15
  0
 3. Rory Kuifmees zegt:

  Beterschap, Gerard Joling.
  Over smaak valt niet te twisten, we zijn het al eens met elkaar:
  ‘Het blijft een smakeloos geheel.’

  7
  0
 4. Pascallie zegt:

  Even iets heel anders: Als je blijkbaar een kritische noot schrijft onder dat recentelijke artikel van NU.nl over het uitsluiten van Roddelpraat bij de Televizier Ring dan censureert NU.nl dat terwijl vrijwel al het kritiek wél doorgelaten wordt door die achterlijke redactie (wij fans zijn blijkbaar volgens velen verknipt). Voortaan kom ik dus weer lekker hier buurten, maar het moest gewoon even van m’n hart. Joe!

  15
  2
  • nupuntnl zegt:

   De moderator bij nu.nl is een linksdraaiende transformerige, lesbische fluid transgender, van kleur met een “rugzakje”.
   Zelfs als je beweert dat een rijpe tomaat rood is, zien ze dat als rechts-extremistische vrouwenhaat.

   19
   1
 5. Breaking News! zegt:

  Breaking News!

  ‘André Hazes jr. wil flink cashen met verkoop docuserie aan RTL’

  André Hazes jr. is al geruime tijd bezig met de opnames van een in eigen beheer geproduceerde docusoap. Hij hoopt flink te gaan cashen met een verkoop aan Videoland, meldt Yvonne Coldeweijer.

  Al geruime tijd laat André Hazes jr. niets meer van zich horen. Wel vliegt hij de hele tijd op en neer van Amsterdam naar diverse steden in de Verenigde Staten. Wat doet hij daar? “André maakt geen soap, maar een docu en dat gaat over zijn leven. Hij wil heel graag de wereld rondreizen en hij laat dat dan vastleggen”, zegt Yvonne Coldeweijer in Popcorn Show.
  Op zoek naar André

  Waar gaat die docusoap over? “André is natuurlijk een beetje op zoek naar zichzelf en heeft daar zeg maar muziek weer bij in verwerkt en dat wordt dus de docu. Het heet Crossroads en dat wordt dus aankomende juni of juli pas gemonteerd, dus ze zijn nog aan het draaien. Begin maart zijn ze natuurlijk ook nog naar Las Vegas geweest.”

  Yvonne weet niet of dit gaat scoren. “Ik vraag me gewoon heel erg af waarom je vijftien tot twintig steden moet bezoeken voor een docu. Ik vind de invalshoek op zich wel redelijk interessant van ‘op zoek naar mezelf’ ofzo. Dat is ook wel erg relevant op het moment voor Dreetje, maar mijzelf zou het minder boeien om hem te zien reizen ofzo. Ligt dat aan mij?”
  Geldverspilling

  Al dat reizen naar Amerika begrijpt Yvonne niet zo. “Het is een beetje geldverspilling ook ofzo. Hij zal het vast allemaal wel weer terugverdienen op het moment dat hij die docu dan verkoopt. Op dit moment betaalt hij namelijk alles zelf, hij huurt ook het camerateam zelf in en de regisseuse.”

  Zijn laatste vlucht ging naar New York. “Ik weet gewoon niet echt of dat echt is wat de Nederlandse mensen willen weten van André Hazes. Hoe hij het vindt in New York ofzo. Het lijkt me gewoon helemaal niet juicy. Ook als hij daar bandjes gaat bezoeken ofzo; daar is toch niks aan in principe zeg maar?”
  Videoland

  Het zou natuurlijk wél juicy kunnen worden als het bezoekje van Monique Westenberg aan New York óók gefilmd wordt. Zij is samen met haar zoontje naar Amerika afgereisd om te onderzoeken in welke vorm zij en André verder moeten.

  Uiteindelijk hoopt André flink te cashen met de verkoop van zijn serie aan een videodienst, aldus Yvonne. “Het wordt waarschijnlijk deze zomer pas verkocht aan een Videoland of whatever.”

  7
  3
 6. Timmy zegt:

  Als je achternaam rijmt op bowling…. Lol ouwe relnicht. Stel mij niet teleur. Als ik toppers moet zien te overleven minus Joling zie ik je boven stinkerd. Jan Smit, René Froger en Sandpaper. Nee! Beterschap lelijk veenlijk vriendje. Anders kom ik je boven hel geven!

  1
  1
 7. Anti Alles zegt:

  Patty Patty Patty….man , man , man wat een gedrocht is dat oude veenlijk toch. Kiek haar zitten met haar blije plamuurbek. Heeft godverdomme een 2 meter dikke laag op die kop zitten. Als ze iets langer blijft lachen spat het plamuur van haar kanis af. Ze kan zo aan de slag bij Stukadoorscollectief, wordt ze gelijk medewerker van de maand.

  8
  0
 8. Paskacheltjelamieie zegt:

  Na een avondje stappen, wil ik even zeggen dat jullie twee toffe peren zijn❤️❤️… En wil ook eerlijk toegeven dat ik misschien een Jan Roosje qua eerlijkheid op m’n date heb gegooid dus er wordt vanavond niet gen..kt 💔 daarom zit ik hier helemaal alleen met een pizza. En wodka. De extra uitzendingen te kijken. Jullie maken echt relaties stukk. Maar wat zo sterk is als een beer, hoort niet te breken voor een wildvreemde poes. Tja. Raar dit. Wel gebaseerd op waarheden. Joe. X

  2
  4
 9. Trekdrop zegt:

  Als je arts je euthanasie verzoek weigert in te willigen, nodig je toch gewoon Patty Patty Patty uit ?!

  1
  4
  • Paskacheltjelamieie zegt:

   @Trekdrop jij zit weer aan die dropshots en de tequila tegelijkertijd terwijl ik hier m’n hart lucht, en daardoor soms een 💩 laat. Laat me!!

   1
   0
 10. Choco Prince zegt:

  Joling met ‘vocht’ achter ze longen. What’s next, Maan met een worst achterin haar keel?

  3
  0
 11. Linkse D66 rechter zegt:

  Hebben ze die Patty van de mortuarium afdeling gehaald? Wat een lijk zeg. Naast Gerard ziet hij er top fit uit

  2
  0

Reacties zijn gesloten.