Gerard Joling en Jan Slagter hebben hekel aan de realityserie ‘Ruud en Olcay’

Gerard Joling en Jan Slagter hebben hekel aan de realityserie

Gerard Joling en Jan Slagter hebben hekel aan de realityserie ‘Ruud en Olcay’. Ze zijn niet de eerste die deze realityserie een flop vinden en ze gaan ook zeker niet de laatste zijn. Bij Jinek laten ze allebei weten dat ze de serie helemaal niets vinden, ze vinden het meer een poppenkast dan een realityserie. Gerard en Jan halen tijdens Jinek hard uit naar het duo, want niemand zit op deze realityserie te wachten. 

Gerard Joling en Jan Slagter hebben hekel aan de realityserie “Het zijn toneelstukjes”

Heel wat mensen zijn niet te spreken over deze serie, maar Gerard Joling en Jan Slagter hebben hekel aan de realityserie. Jan heeft het erover dat het gescript is: “Dit programma heb ik één keer gezien en weet je, dit is niet echt. Dit is geschreven. Dit zijn toneelstukjes.” Gerard Joling snapt helemaal wat Jan bedoeld. 

Heel het internet staat bomvol over deze geflopte serie, want de kijkcijfers zijn belachelijk laag. Olcay probeert er alles aan te doen om toch kijkcijfers te trekken, terwijl Ruud rustig zijn gang blijft gaan. Olcay lijkt wel echt iets te verliezen te hebben, terwijl Ruud het allemaal wel prima vindt. 

Gerard Joling heeft nog nooit zo iets slechts gezien 

Gerard Joling laat zijn mening wel horen over deze serie. Hij vertelt namelijk dat hij nog nooit zoiets slechts heeft gezien. Gerard vertelt: “Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien als het gaat om een reallifesoap. Ik heb het zelf veel gedaan, dus ik weet waar ik het over heb, en dan moet je gewoon die camera’s loslaten en gewoon gaan. Dan gebeurt er ook van alles wat. Er gebeurt vanzelf wel iets leuks.”

Iedereen blijkt klaar te zijn met dit programma, maar NPO1 laat het programma wel door draaien. Het tv-programma van Marieke Elsinga, ‘Alles Is Muziek’, is wel van de buis gehaald toen het echt een flop bleek te zijn. Olcay Gulsen en Ruud de Wild doen dan toch nog iets goed, want dit programma blijft wel door draaien.