Gerard Joling deed Thomas Berge

Dat Hoge Bomen van Jeroen van der Boom is een verschrikkelijk programma. Narcistische BN’ers laten zich toezingen door iemand die zichzelf ook fantastisch vindt. Een circle jerk waarvan het schaamrood je op de kaken staat als je ernaar kijkt. Alleen soms komt er een leuk nieuwtje uit zoals dat Goor het heeft gedaan met Thomas Berge.

Toen Geer werd gevraag wie hem toezong in een kanariepak riep de zanger: “Oh, Thomas Berge?! Het is Thomas, dat hoor ik aan zijn stem!” Dat zal allemaal wel, ware het niet dat Van der Boom vroeg: “Van de 4.500 bedpartners, heb ik er eentje hier. Net als in The Masked Singer moet je gaan raden wie het is.”

Dat Joling zijn pony veel heeft laten grazen was geen geheim. Maar dat Berge een van zijn ketspartners was wel. Dus ome Geer smijt even op de televisie Chiel Thomas Ottink, want dat is zijn echte naam, uit de kast. Nou Chiel, of je nou wel of niet van de herenliefde bent, we blijven vinden dat je niet kan zingen.

10 reacties op “Gerard Joling deed Thomas Berge

 1. Robbie zegt:

  Ach wat maakt het uit, dames doen het allemaal met elkaar beetje friemelen en zoenen enzo. Pijpt Thomas een keer per ongeluk Geertje is hij meteen gay….

  0
  0
 2. Floris ✔️ zegt:

  Owwwww wat een geil ventje is Thomas, ik zou hem graag verwennen.
  Maar ben nu met Dennis.
  Vind kleine jonge jongens nou eenmaal lekker.

  0
  0
 3. Pingback: Thomas Berge verliefd (v) - Roddelpraat

 4. Tante Betje zegt:

  Oh my Lord daarom zijn het nu dikke vriendjes van elkaar, nou ja zakelijk gezien een erg slimme zet van die blonde gozer…

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.