Geraldine Kemper krijst F*ck You tegen Glimworm

In het knabbelenbabbel programma Open Kaart was nu het voormalige lekkere frisse meisje van BNN te gast om alle indrukwekkende vragen te beantwoorden. En zoals alle mensjes die te lang op tv zijn geweest heeft Kemper ook een ego als een olifant gekregen. Mevrouwtje werd pislink toen de Glimworm een vraag stelde over tv-recensie-bitch Angela de Jong.

Robbert confronteerde Geraldine met de opmerking van De Jong dat ze haar een “leeg omhulsel” vindt. Nou, daar was ze niet van gediend. “Dit vind ik echt k*t om te horen, ja. Nee, het maakt niet uit. Hoe ga ik hierop reageren? Goh, wat is deze vrouw toch een intense vrouw, hè?” Lief toch. Roepen dat het niet uitmaakt nadat je een zin daarvoor nog zegt dat je het k*t vindt om te horen. Zo ziet een verwarde geest er nou uit.

Maar even later valt het kwartje alsnog in het potje.  “Ja, weet je? Hoe ik dit nu omgooi in mijn hoofd is: ik heb f*cking leuke mensen om me heen, ik doe heel leuk werk, f*ck you! En dan gaan we weer door. Deze ‘f*ck you’ kwam van heel diep. Ik snap gewoon soms niet waarom het zo negatief allemaal moet.” Het grijpt haar totaal niet aan, edoch wil ze de AD-mevrouw een f*ckyoutje geven. Schattig.

Overigens zegt Kemper ook in het gesprek dat ze het lekker vindt om in de slaapkamer met een zweep geslagen te worden. Maar een beetje verbaal gegeseld worden kan ze dan weer niet waarderen.

12 reacties op “Geraldine Kemper krijst F*ck You tegen Glimworm

 1. Kritische kijker zegt:

  Lijkt me een mooie lieve vrouw, maar dit hoort simpelweg gewoon bij haar vak.

  Als je net zoals ik hier niet tegen kunt, moet je niet beroemd worden…

  0
  0
 2. Fuck off zegt:

  Viezig mokkel die fucking Geraldine met d’r fucking ongewassen uitstraling. Meest overschatte fucking presentatrice uit tv-land.

  0
  0
   • Fuck off zegt:

    Misschien als ze eens naar de kapper gaat en voor een all in – knip-verf en 3 wasbeurten gaat. Daarna even langs de Etos voor een borstel en een lipglosje. Ze ziet er viezig en onverzorgd uit altijd. Yuk!

    0
    0
    • Kritische kijker zegt:

     Oké, ja ik denk daar anders over, maar oké.

     Maar ze houd er ook van om geslagen te worden met een zweepje. Dat toch f*cking spannend of wat?!

     0
     0
     • Fuck off zegt:

      Wat je spannend noemt, zo’n fucking zweepje…Slappe hap, dat is het. Zweepjes zijn voor fucking mietjes!

      0
      0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.