Geraldine Kemper heeft een raar k*tje

geraldine-kemper-insta

Tenminste, dat vindt zij. Ik zal het niet weten daar ik nooit het pikkepakkeporretje van haar heb gezien. Edoch vertelt ze in de zoveelste serie over seks (kunnen die BNN mutsen nou werkelijk over niets anders lullen. Het is al 40 jaar geen taboe meer) dat ze haar poes wilde laten verbouwen omdat ie er nogal raar uitziet.

Ook gaat het weer eens over de orgasmekloof. Iets dat bij dit soort grietjes echt een structureel terugkerend onderwerp is. Namelijk dat mannen makkelijker klaarkomen dan vrouwen en dat vinden ze niet eerlijk of zoiets. Enfin, kijk hier de aankondiging maar. Ik heb er in ieder geval even geen zin meer in.

46 reacties op “Geraldine Kemper heeft een raar k*tje

 1. Ervaringsdeskundige zegt:

  Ik heb er wel zin in.
  Laat ze maar langskomen.

  Dat orgasme vraagstuk is overigens eeuwenoud.
  En elk [email protected] is anders omdat moeder natuur alleen maar de genetische bouwstenen aanlevert. De rest is toeval.
  Een eventueel schoonheidsideaal is die vrouwen aangepraat door anderen.
  Net als gebleekte aussen overigens…

  21
  3
  • Rondreis in Floris zegt:

   Wat een bijzondere headline op RTL Boulevard: “Geraldine Kemper overwoog operatie aan eigen vagina”. Zou nogal wat zijn als ze dat zou overwegen over die van iemand anders, zoals bijvoorbeeld Stevens moeder.

   13
   2
   • Flinkenstone Worriesome zegt:

    Stevens moeder is een tandeloze marrekanse hœr als ik het goed begrepen heb hier zo de afgelopen tijd. (Heeft ze haar kunstgebit nou al terug??)

    En Stevens moeder had verscheidene teamafspraakjes met bezoekende Rugbyteams die kwamen *#$n en een tournooitje spelen.

    Lijkt mij sterk dat Geraldine Kemper zou overwegen om haar heilige graal te laten aanpassen om het er net zo 😄😖😎 gatverdamme, de køt van je moeder maar dan van Geraldine.
    Zo’n opgerolde burritoe van vellen en vlees met van dat witte vocht ertussen dat eruit lekt.
    En een enkel stoppeltje dat ze heeft gemist met haar scheermes.

    Nee, spaar me deze gedachte.
    Geraldine please

    Post ff een paar heldere dickpics van je doosje en redt de Roddelpraatreaguurders van deze gore insinuaties.

    9
    4
    • Verkiezing zegt:

     Kunnen we aub stemmen over het kutje (de kut) van Geraldine Kemper?
     Iedereen die fotoos heeft, kijk in je archief.
     Foto’s opsturen naar de redactie.
     Zaterdag is de verkiezing.

     En aub foto van je eigen kutje erbij doen ter vergelijking. Als je vrouw bent.

     Mannenkutjes en dito uitgewoonde anussen en creampies niet opsturen.
     Dank.

     Dünnes en Jün.

     10
     0
 2. Ludo Sanders zegt:

  “Kijk mij eens open zijn, en een onderwerp bespreken waar iedereen onzeker over is en niet over durft te praten. Ik maak het lekker bespreekbaar!” Kom op Geraldine, laat je kutje eens zien. Dan beoordelen wij wel of een operatie nodig is.

  En dat klaarkomen, dat is gewoon de natuur. Stel vrouwen komen vroegtijdig klaar, voor de man, dan stopt de vrijpartij voor de ejaculatie van de man. En komen er dus geen kinderen. Mannen die vroegtijdig klaarkomen, hebben meer kans dat ze een vrouw bevruchten. En die jongetjes die daar dan uitkomen hebben ook weer meer kans om die eigenschap te hebben en ook weer voort te planten.

  12
  4
  • Theodoor Kleijburger zegt:

   Geraldine Kemper heeft een kop als een Frodo.
   Is het dan perse raar dat ze met een verfrommeld kutje door het leven gaat? Wat had ze dan anders verwacht?

   9
   0
 3. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Dennis heeft ook een raar k(u)tje. Stinkt naar poep, lekker hoor. Stront aan de paal.

  En nu kappen met de dislikes. Ik haat jullie allemaal

  7
  35
 4. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Sorry Dennis, dat was ik niet. Wie dat heeft geschreven, dat weet ik niet. Ik haat die persoon die dat schrijft. Maar ik was het niet. Maar willen jullie stoppen met de dislikes? Thanks.

  3
  24
 5. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Houd je koninklijke muil dicht. Gare muts. Ik haat je. Vies mens. Ga toch rotten in de kist.

  En wie me nog disliked… Die mag deaud gaan. Ik haat jullie allemaal.

  3
  23
 6. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Sorry mensen, ik weet niet wie al die gekke dingen schrijft. Ik was het niet. Zo ben ik niet.

  Maar wie me nu nog een dislike geeft, die haat ik enorm. Stelletje achterlijke wijven.

  6
  22
 7. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Dat vind ik niet goed van je, Robbie. Wat heeft zij jou misdaan? Volgens mij ben je gewoon Steven of Piemelboy. Raar wezen. Ik haat je enorm.

  3
  12
 8. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Beste Robbie, het spijt me. Ik haat jou niet. Er zijn mensen die onder mijn naam gekke posten. Maar ik ben niet haatdragend. Je bent geweldig.

  Wie me nu een dislike geeft, krijgt een groene Roggel in de keel. Ik ben hartstikke aardig, geweldig en superieur. Geef maar toe, jullie kunnen niet zonder N. Nøkgedrøg. Ik ben de beste. Nummer 1.

  3
  12
  • Robbie zegt:

   Ach maak niet uit joh. Maar ben echt geen Steven of weet ik veel wat. Ik heet altijd Robbie en reageer enkel op die zogenaamde BN’ers, omdat zij altijd zeggen ‘we kijken niet’ of ‘we lezen dat niet’ en ondertussen weten ze alles wat er word geschreven. En dan zeggen ze ‘ ik kreeg doorgestuurd’ ja me reet met hun. En als je ze op vele kanalen aanspreekt dan blokkeren ze je, maar hiero moeten ze het nemen en slikken. Heel simpel. verder *high5* man, maar laten we geen ruzie maken onder elkaar……….

   2
   0
 9. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Welk stuk nageboorte durft me telkens weer te disliken? Waarom doen jullie dit? En ook altijd anoniem. Durven jullie wel hè? Ik haat jullie allemaal. Ik laat jullie allemaal natrekken op IP adres. Kijk maar uit. En durf me nu niet weer te disliken, anders piss ik je recht in de muil.

  2
  21
 10. Geef mijn portie maar aan vicky zegt:

  Vervelend voor haar dat ze ook een raar mondje heeft en als je het hoofd wil volflatsen dan dat tegen een raar hoofd moet.

  1
  1
 11. Timmy zegt:

  Die 3fm deugniet heeft mij wel op een idee gebracht hoe ik vrijelijk kan speculeren en insinueren, in een format waar ik dan als bonus ook nog wel even aan toe wil voegen dat alle overeenkomsten met de werkelijkheid op lauter toeval berusten. Danwel geïnspireerd op. “In een groen groen groen groen knolle knolleland…” Even kijken of daar auteursrecht op zit. Sorry even geen zin en tijd. Misschien iemand anders over een achterlijk wijf een matige rechter haar achtergrond en netwerk en zwarte piet en zijn rijpe banaan. Wees creatief en lees je in. We verslaan ze met hun eigen spelletje en veranderen de regels terug naar normaal. Las een comment dat mw. Dudak al eens eerder in opspraak was. Best interessant om haar naam te zoeken en zien wat je tegenkomt. Nog meer natuurlijk wat je niet tegenkomt. Maar met bepaalde kennis en associaties uit ervaringen gecombineerd borrelt er wel inspiratie op voor een sprookje.

  0
  0
 12. DrTosti zegt:

  Vrouwen die moeilijk een orgasme kunnen krijgen moeten zelf maar eens op onderzoek gaan waarom dat niet lukt. Meestal is het gebrek aan communicatie en faalangst…DrTosti weet raad…vraag eens aan uw partner wat de misses nou prittig vind en niet prettig.

  0
  2
  • Stik Rick zegt:

   Rick moet nog even wennen aan de nieuwe wereld waar het kijken naar de Youtube beelden van iemand die werkt meer oplevert dan het werk zelf. Roddelpraat verdient in één dag meer dan Famke in twee dagen, meer dan de rechter in twee maanden en meer dan een hardwerkende Rick in twee jaar.

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.