Gefeliciteerd Dennis!

Het werd eerder natuurlijk al gevierd in het plaatselijke feestcafé, maar nu is het dan echt zo ver: na Jan te hebben ontmaagd in de Twentse gezelligheid zouden we het bijna vergeten: onze eigen HETEROSEKSUELE Dennis is jarig!

Na twee mooie jaren waarin Roddelpraat is ontstaan komt de 30’ers-dip om de hoek zetten, maar niet getreurd Dennieboy, er komen nog veel meer mooie dingen aan… Nu eerst even genieten van wat borreltjes en waarschijnlijk veel te jonge grietjes (of oudere mannen) op een welverdiende vakantie!

Santé!

42 reacties op “Gefeliciteerd Dennis!

 1. ksmic zegt:

  Gefeliciteerd en veel sterkte Dennis! Goede beslissing weer naar Enschede te komen. Weg daar Hopelijk kan Jan het wel iedere week aanrijden.

  22
  0
 2. Hans de lange zegt:

  Goede middag rene, ik weet dat je hier vaak roddels leest, dus een mooie plek om te vertellen dat ik gisteren met je vrouw naar bed bent geweest, en ze vond het geweldig. Mvg hans (van de voetbal)

  27
  0
 3. Gefeliciteerd zegt:

  Wanneer je niks te heel slim bent (understatement) valt het ook niet mee om alles te begrijpen. Dan heb je ook veel vragen… of Enschede dan de juiste locatie is vraag ik mij af…. Maar toch gefeliciteerd 🍺🍺🍺

  10
  0
 4. Herrie zegt:

  Maar dat ze niet mogen uplooden op Joetjoeb is dus een smoesje omdat Bolle Jan, Raki (Tsikoudia) ligt te zuipen in Griekenland op zijn strandstoel (is die dikke er al doorgezakt?) en Dennieboy depressief is.

  4
  10
 5. Henry zegt:

  Je gaat kapot met je kanaal,
  Meer dan 30 mensen en elke dag iemand er bij die jullie bij youtoep gaan aanklagen / dissen.
  Sterphh maar aan een driedubbelle tia kudtjong uit Glanerbrug
  En niet gefeliciteerd stuk strondt

  1
  23
 6. Tonydetijger zegt:

  Ff herbronnen Dennie, maar laat je prestaties niet ondersneeuwen door de uitdagingen des levens. Jan en jij hebben topproduct op de markt gezet. Niet vergeten!

  PS: hang niet zo het wijf uit

  8
  0
 7. roddelderoddel zegt:

  Kop op Danny-boy, het runnen van een roddelsite vraagt nu eenmaal veel van waardigheid. Het lukt die roddelnichten van de Prive, Story en Weekend prima, dus waarom zou het jou ook niet lukken.

  4
  0
 8. DENNIS IS LEKKER zegt:

  Dennis we houden van je want je bent een enorm lekker en leuk ding. Ik kom binnenkort tongen in de Santé DANGGGGG je bent zo jammie!

  5
  1
 9. Rinus Rukwind zegt:

  Jou schijt ik je inteelt muil beebieface helemaal onder een keer graties met zure stinkende klonten over je heumoo kop en door je plastic haar

  0
  12
 10. Wentelteefje zegt:

  Dennis, gefeliciteerd met je verjaardag. Je hebt echt nog 3 volle jaren te gaan voor de 30 aanbreekt dus kop op (en 30 is ook zo erg niet 😉 ) je bent een toppertje hoor. Geniet van je vakantie en daarna aan het werk met dat koppie van je👍🏻

  4
  0
 11. Josh zegt:

  Oh jee, als het maar niet resulteert in een Dennis die een ‘ander’ persoon wilt worden en dan maar kapt met Roddelpraat omdat dat programma niet goed is voor zijn Yin Yang.

  1
  0
 12. Dingus zegt:

  Gefeliciteerd kerel

  En ik zou lekker de comment sectie uitzetten. Jammer voor de goedwillende maar dit trekt alleen het laagste van het laagste aan wat in Nederland rond kruipt

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.