Geen vaccin voor Fajah Lourens: “Laat me niet chanteren!”

fajah-lourens

Naast 17 miljoen bondscoaches herbergt dit land ook 17 miljoen virologen. Één daarvan zat dit weekend in het PowNed-programma De Nacht van Rutger.

Coronakilo’s

Fajah Lourens, die onlangs nog bij Thierry Baudet van leer trok tegen het coronabeleid, is tegenwoordig gezonsheidsgoeroe en dieettipsverkoper. Bij Ruktor van het PowNed-programma kwam ze daarom met talloze tips om Nederlandje weer beter te maken.

Gewoon fiksen

Mij kun je niet wijsmaken dat we een jaar in deze crisis zitten en er nog geen ziekenhuisbed is bij gebouwd. Dat gaat er bij mij niet in! Ik ben een ondernemer, ik zou het gewoon fixen. Ik geloof niet dat dat onmogelijk is. En als er dan druk op de zorg is, als dat waarheid is, waarom is dit dan nog niet opgelost? Vraag iedere ondernemer in Nederland om 1000 bedden bij te bouwen, en ze doen het,” aldus Lourens.

La Lourens gaat ook geen prikje scoren bij de GGD. Vaccins zijn namelijk troep. Geen shotje AtraZeneca of een pijpje Pfizer voor haar dus. “Ik neem ook de griepprik niet. Ik heb zelf corona gehad en ik heb er helemaal geen last van gehad, behalve een beetje druk op mijn borst. Dus ik zie niet in waarom ik in vredesnaam die inenting zou moeten doen. Je hoeft niet iedereen in te enten. Ik heb het niet nodig! […] Ik ga me niet laten chanteren om me in te enten.

Nog niet zo lang geleden noemde ze de coronatesten onbetrouwbaar.

22 reacties op “Geen vaccin voor Fajah Lourens: “Laat me niet chanteren!”

 1. Patrick Ster zegt:

  Altijd die debielen die over bedden praten. Zelfde met dokter Gommie die het allemaal zo goed weet. Aan een bed heb je niks als er geen personeel voor is. Dom wijf.

  0
  0
 2. CoolAM zegt:

  Kheb dat programma “Nacht van Rutger” toevallig gehoort!

  In elke zin die Fajah sprak – kwam als laatste woordjes “Snap je?” voor!

  Snapt ze ’t zelf eigenlijk wel?

  0
  0
 3. Henk Kasius zegt:

  Ik laat me ook absoluut niet vaccineren. Niet omdat ik een wappie ben, of omdat ik denk dat ik er autisme van krijg maar gewoon omdat ik het risico dat er wel iets mis is niet wil lopen terwijl ik zonder het vaccin geen enkel risico loop.

  0
  0
 4. Olivier zegt:

  La Lourens zou er goed aan doe om Pfizer of Moderna te nemen, beide zijn RNA vaxxen en Astra Zeneca is zo’n goedkoop Vectro vax. Maar door de genetische manipulatie van een RNA vax zou ze er wellicht wat hersencapaciteit bij krijgen. Ze klinkt nu een beetje als een ordinaire boreal met anderhalve hersencel.
  @Henk Kasius: jij was toch al autist? Vandaar dat Bol.com je heeft aangenomen ivm de subsidie en inclusiviteit.

  0
  0
 5. Henk Kasius' grootste nachtmerrie zegt:

  De weinige keren dát ik haar naam hoor is wanneer ik een van mijn bekakte vrienden vertel dat ik medelijden met hem heb.

  0
  0
  • Remco zegt:

   Weer zo’n sukkel met zijn grote bek die weet dat hij nooit en te nimmer ook maar in de buurt komt bij fajah lourens. Ongepast en onbeschofte opmerking.

   0
   0
 6. Pingback: Fajah Lourens deelt naaktfoto op Instagram - Roddelpraat

 7. relx zegt:

  363444 135458Hi. Thank you for creating this website . I m working on betting online niche and have located this site using search on bing . Is going to be sure to look a lot more of your content . Gracias , see ya. :S 460700

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.