Geen nieuws: Erik Dijkstra staat weer met iemand te tongen

Erik Dijkstra

Gisteren om een uur of 17:00 stond die vervelende kerel weer eens te zoenen met iemand die niet zijn vrouw is. Dit keer een blondine op de hoek van de straat in Scheveningen. Hij had haar opgeduikeld uit de Skihut. Dat klinkt best een beetje sneu, maar om dan buiten op straat te gaan tongworstelen met je bekende kop is dan wel weer grappig.

Maar goed, Erik spuugt niet in een sterk bakkie. Liever gezegd, die gaat zo vaak vreemd dat het bijna niet meer vreemd is.

16 reacties op “Geen nieuws: Erik Dijkstra staat weer met iemand te tongen

 1. De vrolijke bijstand moeder zegt:

  Geen nieuws idd
  Dus waarom word dit nieuwsartikel geplaatst?
  Ik vraag t mij af
  En mijn hond zegt waffer de waf!

  11
  5
  • Koek zegt:

   Waarom is deze koekenbakker überhaupt op Tv? Puur omdat hij hooggeplaatste vrindjes heeft?
   Ik kan geen enkele reden geven waarom hij presentator zou moeten zijn.

   10
   5
  • Rapper Sjors zegt:

   Waar blijft het bewijs van die blondine en die gek? Anders is het geen nieuws, Wij willen foto’s of video’s zien!

   8
   4
 2. Klaas zegt:

  Als die daar geen apenpokken van heeft gekregen dan is het geen nieuws. Laat die man met rust.

  Heb je geen berichtjes over Charly Luske? Die is seksverslaafd, dus beter even rondvragen wie zijn volgende slachtoffer is?

  11
  1
 3. F. Von Ribbentropf zegt:

  Heeft de oom van Thijs Römer echt €5000 betaald om dat meisje in Groningen te laten zwijgen?

  17
  0
 4. Scoop zegt:

  SCOOOOOOPPPPP!

  BNR krijgt sneer vanuit NPO: ‘Yvonne Coldeweijer-item onder de maat!’

  NPO Radio 1-presentator Ron Vergouwen vindt het ‘onderzoek’ dat BNR Nieuwsradio heeft gedaan naar het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer nogal gênant. Het is volgens hem ‘onder de maat’.

  BNR Nieuwsradio en zijn presentatrice Talitha Muusse krijgen forse kritiek vanwege de manier waarop ze Yvonne Coldeweijer in de val probeerden te lokken met een snuiffilmpje. Ze hebben behoorlijk wat steken laten vallen en hebben andere media gemanipuleerd door zelf een verkorte versie van het snuiffilmpje te publiceren.

  Behoorlijk gênant

  Ron Vergouwen, mediakenner in het programma De Perstribune van NPO Radio 1, vindt het behoorlijk gênant hoe de concurrent te werk is gegaan. Hij heeft het geblunder van BNR uitgeroepen tot het radiomoment van de afgelopen week. “Normaal probeer ik het altijd positief te houden, maar deze week toch even een kritische noot.”

  Hij vervolgt: “BNR blies hoog van de toren deze week met een onthulling van hun presentatrice Talitha Muusse. Zij lokte naar eigen zeggen juice-influencer Yvonne Coldeweijer in de val met een nepfilmpje waarin zogenaamd te zien was dat Talitha coke aan het snuiven was en BNR was er heel trots op.”

  ‘Onderzoekje van niks!’

  Talitha en BNR hebben broddelwerk afgeleverd, vindt Ron. “Er was een hoop ophef over dit radio-item, maar ik vind het maar een onderzoekje van niks eigenlijk. Het is niet representatief, ik vind het zelfs qua journalistiek zwaar onder de maat voor BNR.”

  “Ik ben groot fan van BNR, laat dat duidelijk zijn, maar ik vind dit zelfs een beetje schadelijk voor de goede naam van BNR. Dus niet meer doen jongens!”

  11
  3
 5. Laura zegt:

  Blijkbaar vindt Erik deze goedkope manier van aandacht genereren lekker en fijn om z’n vrouw te verneuken. Wat belachelijk sneu. Wanneer stopt dit?

  5
  1

Reacties zijn gesloten.