Geen nieuws: Erik Dijkstra staat weer met iemand te tongen

Gisteren om een uur of 17:00 stond die vervelende kerel weer eens te zoenen met iemand die niet zijn vrouw is. Dit keer een blondine op de hoek van de straat in Scheveningen. Hij had haar opgeduikeld uit de Skihut. Dat klinkt best een beetje sneu, maar om dan buiten op straat te gaan tongworstelen met je bekende kop is dan wel weer grappig.

Maar goed, Erik spuugt niet in een sterk bakkie. Liever gezegd, die gaat zo vaak vreemd dat het bijna niet meer vreemd is.

16 reacties op “Geen nieuws: Erik Dijkstra staat weer met iemand te tongen

 1. De vrolijke bijstand moeder zegt:

  Geen nieuws idd
  Dus waarom word dit nieuwsartikel geplaatst?
  Ik vraag t mij af
  En mijn hond zegt waffer de waf!

  11
  5
  • Koek zegt:

   Waarom is deze koekenbakker überhaupt op Tv? Puur omdat hij hooggeplaatste vrindjes heeft?
   Ik kan geen enkele reden geven waarom hij presentator zou moeten zijn.

   10
   5
  • >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   >>>B R E A K I N G. N I E U W S<<<

   JOHNNY DE MOL GECANCELD

   Net als Glennis Grace, Ali B en Vieze Jeroentje is nu ook Johnny de Mol aan het verdwijnen.

   Vieze Johnny, die we allemaal kennen van de huichelachtige traan in HLF8 om de slachtoffers van het zedenschandaal bij TVOH, het geweldsincident in drievoud waarvoor hij met het slachtoffer wel/niet zou schikken én de verscheidene rape-drug slachtoffers die meldden dat ze zijn gedrogeerd én verkracht door Vieze Johnny, blijft weg van de campingzender van zijn pappie.

   Pappie de Mol baalt wel een beetje dat het televisieprogramma
   Restaurant Misverstand wel moet continueren met een derde reeks afleveringen terwijl zijn zoon in allerlei rechtszaken verwikkeld is.

   In het televisieprogramma Restaurant Misverstand op SBS-6 werken mensen met verschillende vormen van jeugddementie samen in een eetcafé en Vieze Johnny liep daar dan tussen alle verkrachtingen door met z'n ongeschoren kop rond.
   Dit SBS 6-programma trok 22.000 kijkers en was daarmee met stip een all-time-low.

   Een woordvoerder bevestigt dat weinig mensen weet hebben van het programma maar dat de Alzheimer stichting wel een vervolg verlangt.

   Grote kans dat Hélène Hendrickx de presentatie van Vieze Johnny overneemt aangezien Vieze Johnny hoogstwaarschijnlijk helemaal niet meer terugkomt op de televisie.

   Het is vooralsnog wel duidelijk dat de voorbereidingen voor een nieuw seizoen zijn gestart maar dat de opnames nog niet zijn begonnen.

   Vieze Johnny stopte in april eindelijk met de presentatie van zijn programma HLF8 nadat zijn vader John de Mol bijna eindeloos de hand boven zijn hoofd had gehouden, maar ernstige beschuldigingen van vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik door Vieze Johnny deden hem de das om.

   De presentator ontkent glashard omdat de getuigen €5000 euro hebben ontvangen.

   Sindsdien hebben Hélène Hendriks en Leonie ter Braak afwisselend de talkshow HLF8 gepresenteerd met verbluffende kijkcijfers tot gevolg.

   Talpa heeft vorige week aangekondigd om ook volgend seizoen door te gaan met HLF8 en er gelijk de advertentietarieven voor opgeschroefd.
   Wie de talkshow dan presenteert, is nog niet duidelijk maar zowel Hélène Hendriks als Merel Westrik worden inmiddels vaak genoemd.

   Duidelijk is in elk geval dat Vieze Johnny voorlopig thuis zal blijven en uitgejoeld wordt bij het schoolplein al hij zijn kinderen ophaald. Als vrouwenverkrachter heb je wel een kutleven natuurlijk.

   23
   4
 2. Klaas zegt:

  Als die daar geen apenpokken van heeft gekregen dan is het geen nieuws. Laat die man met rust.

  Heb je geen berichtjes over Charly Luske? Die is seksverslaafd, dus beter even rondvragen wie zijn volgende slachtoffer is?

  11
  1
 3. Scoop zegt:

  SCOOOOOOPPPPP!

  BNR krijgt sneer vanuit NPO: ‘Yvonne Coldeweijer-item onder de maat!’

  NPO Radio 1-presentator Ron Vergouwen vindt het ‘onderzoek’ dat BNR Nieuwsradio heeft gedaan naar het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer nogal gênant. Het is volgens hem ‘onder de maat’.

  BNR Nieuwsradio en zijn presentatrice Talitha Muusse krijgen forse kritiek vanwege de manier waarop ze Yvonne Coldeweijer in de val probeerden te lokken met een snuiffilmpje. Ze hebben behoorlijk wat steken laten vallen en hebben andere media gemanipuleerd door zelf een verkorte versie van het snuiffilmpje te publiceren.

  Behoorlijk gênant

  Ron Vergouwen, mediakenner in het programma De Perstribune van NPO Radio 1, vindt het behoorlijk gênant hoe de concurrent te werk is gegaan. Hij heeft het geblunder van BNR uitgeroepen tot het radiomoment van de afgelopen week. “Normaal probeer ik het altijd positief te houden, maar deze week toch even een kritische noot.”

  Hij vervolgt: “BNR blies hoog van de toren deze week met een onthulling van hun presentatrice Talitha Muusse. Zij lokte naar eigen zeggen juice-influencer Yvonne Coldeweijer in de val met een nepfilmpje waarin zogenaamd te zien was dat Talitha coke aan het snuiven was en BNR was er heel trots op.”

  ‘Onderzoekje van niks!’

  Talitha en BNR hebben broddelwerk afgeleverd, vindt Ron. “Er was een hoop ophef over dit radio-item, maar ik vind het maar een onderzoekje van niks eigenlijk. Het is niet representatief, ik vind het zelfs qua journalistiek zwaar onder de maat voor BNR.”

  “Ik ben groot fan van BNR, laat dat duidelijk zijn, maar ik vind dit zelfs een beetje schadelijk voor de goede naam van BNR. Dus niet meer doen jongens!”

  11
  3
 4. Laura zegt:

  Blijkbaar vindt Erik deze goedkope manier van aandacht genereren lekker en fijn om z’n vrouw te verneuken. Wat belachelijk sneu. Wanneer stopt dit?

  5
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.