Geen baby, wel samenwonen. Dreetje geeft gas


En dat doet ie goed. Want laten we wel zijn, als Sarah van Soelen onze scharrel was zouden we haar ook een eigen slaapkamer en keuken gunnen. Puntje van kritiek, de zoon van de grootste Amsterdamse volkszanger van het land gaat in Rotjeknor hokken.

Maar dat maakt natuurlijk ook niet uit. De rivaliteit tussen die steden ging altijd over voetbal. Nou Ajax is de absolute nummer 1 en Feyenoord doet ook leuk mee. Daarnaast is moeder Rachel een Rotterdamse, dus eigenlijk moeten we niet zeuren. Enfin. Dré en Saartje gaan hier wonen. “MISSCHIEN WEL HET MOOIST GELEGEN APPARTEMENT AAN DE LAMSRUSTLAAN TE HILLEGERSBERG!”, schreeuwt de makelaar.

7 reacties op “Geen baby, wel samenwonen. Dreetje geeft gas

 1. Makelaar van beroep zegt:

  Wat een aftands appartement, had wel verwacht dat dreetje ‘schuinsmarcheerder’ junior op zijn minst in het penthouse zou gaan wonen.
  Deze shit is krap aan 4 ton waard.

  0
  0
 2. Rochelende Rachel zegt:

  Miljoenen hebben en dan het kleinste en lelijkste appartementje eruit weten te vissen voor teveel geld. Ach, wel leuk voor een paar maanden, langer gaat het niet duren met deze twee narcisten. Lege hulzen zonder ook maar een greintje verantwoordelijkheid in hun donder. What could possibly go wrong?!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.