Gebruikt de ex van Enzo botox?! Dit zegt ze er zelf over

dee-foto

U kent Roddelpraat.nl inmiddels als dé nieuwsbron voor scoops en onthutsend nieuws. En die traditie zetten we vandaag voort met deze OPZIENBARENDE onthulling van Dee.

Dee (echte naam: Dee) staat bekend als een groot voorvechter van de body positivity-beweging. Lekker met al je kwabben en plooien op de foto gaan en lijnrecht tegen het schoonheidsideaal van Instagram ingaan. Ons Jantje weet er alles van. Maar heeft de 23-jarige Demira van der Zeeuw dan nooit iets aan zichzelf laten verbouwen, zoals boze tongen beweren?!

Niets van dat! In zo’n strontvervelende ask me anything-sessie op Instagram ontkent ze met klem dat ze haar hoofd heeft laten volspuiten. Wel twijfelt ze over een zogenaamde traanbuisbehandeling, omdat ze altijd last heeft van wallen. Iets waarvan ze de schuld vreemd genoeg bij haar vader legt. Enfin, als iemand met een malafide beautyshop en een siliconenspuit nog een gewillig slachtoffer zoekt, u weet wie u moet hebben.

10 reacties op “Gebruikt de ex van Enzo botox?! Dit zegt ze er zelf over

 1. de wallenspecialist zegt:

  Wil je minder of geen wallen moet je minder zuipen, roken, drugs gebruiken of hele dagen met je kutkop achter een schermpje zitten, aandachtshoer!

  0
  0
   • p4ntz zegt:

    Nou, ze heeft opzich een knap koppie, maar heb toch wel wat exemplaren die ik liever doe in mijn repertoire. 15kg minder en we praten weer eens verder, ze heeft bijna net zo’n nek als Jan joh!

    0
    0
   • de wallenspecialist zegt:

    @Corrie; ik wil haar doen? Dacht het niet! Ik ben meer van de lullen als uitstervend natuurlijke hetero vrouw.
    En al zou ik van de zure mossel zijn zou ik never nooit zo’n IG aandachtshoer doen. Gatver!

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.